Ποδαρικό με νίκη 2 - 1 για τον Αλυζιακό, στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας.


Ποδαρικό με νίκη για τον Αλυζιακό στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας στον Γ' όμιλο, στον αγώνα που έγινε την περασμένη Κυριακή μέσα στον Μύτικα. Νίκησε με 2-1 την πολύ καλή ομάδα της Ομόνοιας Κεχρινιάς και ατενίζει με αισιοδοξία την συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος.
Στα αγωνιστικά τώρα, έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, σε ιδανικές συνθήκες όσον αφορά τον καιρό, αλλά δυστυχώς με ελάχιστους οπαδούς, οι οποίοι πιθανόν προτίμησαν να παρακολουθήσουν τον Ολυμπιακό στην τηλεόραση την ίδια ώρα (φάγαμε ήττα γερή).
Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να είμαστε στο γήπεδο όπως είχαμε προγραμματίσει, διότι θέμα υγείας μας ανάγκασε να φύγουμε εσπευσμένα για Αγρίνιο μετά το φαγητό.
Στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα η ομάδα μας ήταν πολύ κουμπωμένη και επιφυλακτική, με αποτέλεσμα η Κεχρινιά να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πιέζει.
Από εκεί και πέρα η ομάδα μας βρήκε καλύτερα πατήματα στον αγωνιστικό χώρο και ανέλαβε σαφώς τον έλεγχο του αγώνα με επιστέγασμα το γκολ στο 30ο λεπτό, έπειτα από σέντρα - σουτ του Γ. Παπανικόλα, ο οποίος άνοιξε νωρίς λογαριασμό με το αντίπαλο τέρμα, κάνοντας το 1 - 0. 
Στο 37ο λεπτό, μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Γ. Σκαρογιάννη να μην καταφέρνει να κάνει σωστό άγγιγμα στην μπάλα ώστε να πάει εύκολα προς την κενή εστία.
Στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή του Αλυζιακού συνεχιζόταν και έψαχνε υπομονετικά το δεύτερο γκολ.
Στο 55ο λεπτό αναγκαστική αλλαγή για τον Αλυζιακό με τον Μαρουσάκη να αποχωρεί τραυματίας, κατόπιν συγκρούσεως μεταξύ παικτών του Αλυζιακού, και την θέση του να παίρνει ο Μουρελάς και για λίγο χάθηκαν οι θέσεις και οι ρόλοι στην ομάδα μας, με αποτέλεσμα αυτό να το εκμεταλλευτεί η Κεχρινιά, να πάρει μέτρα μέσα στο γήπεδο και να ισοφαρίσει σε 1 - 1, μετά από στημένο που κατέληξε γκολ, αφού προηγουμένως η άμυνα και ο τερματοφύλακας μας κόλλησαν στην φάση.
Το 1 - 1 έδωσε ακόμα πιο πολύ θάρρος στη Κεχρινιά που βγήκε μπροστά πιέζοντας να πάρει το παιχνίδι, αλλά η αμυντική διάταξη του Αλυζιακού κρατούσε καλά και σε μία αριστουργηματική αντεπίθεση με το Δ. Κατσαούνη να επιχειρεί σέντρα σουτ στο δοκάρι και τον Α. Αποστολάκη να παίρνει την επιστροφή της μπάλας και να κάνει το 2 - 1 μέσα σε πανηγυρισμούς.
Η ομάδα μας, στο υπόλοιπο του αγώνα, δέχτηκε πίεση από την Κεχρινιά για την ισοφάριση, αλλά με σωστή αμυντική τακτική και οργάνωση κράτησε σχετικά εύκολα την σημαντική νίκη.
Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας το Σάββατο 7.10 στις 04:30 μ.μ. εκτός έδρας με την Στάνο.
Στόχος της ομάδας μας για φέτος, το καλό ποδόσφαιρο, η χαρά του παιχνιδιού, η διέξοδος μέσω του ποδοσφαίρου στα παιδιά της περιοχής, η διασκέδαση, η συνεργασία, η κοινωνικότητα, η άμιλλα, ο σεβασμός στον αντίπαλο, οι όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές... Με λίγα λόγια, το πραγματικό νόημα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Εμείς θα είμαστε εδώ και φέτος να καλύψουμε την πορεία της ομάδας του χωριού μας, της ευχόμαστε καλή επιτυχία και να απολαύσουν το φετινό ταξίδι στα γήπεδα του νομού μας.








0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.