Βαριές και πολύ σοβαρές καταγγελίες του κ. Δημάρχου για τον βιολογικό του Αστακού (ηχητικό). Βέβαια ο κ. Δήμαρχος θυμάται μόνο των άλλων τα χαΐρια και όχι τα δικά του.


Βαριές κουβέντες από τον Δήμαρχο κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη, για την χωροθέτηση, την ποιότητα και το κόστος κατασκευής του βιολογικού του Αστακού, στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Κυριακή 29.10.2017. Άφησε πολλές αιχμές για προηγούμενες δημοτικές αρχές (δεν ξέρουμε αν εννοεί τον κ. Παναγιώτη Στάικο ή τον κ. Πυθαγόρα Σαμαρά ή και τους δύο) για την επιλογή του σημείου που κατασκευάστηκε ο βιολογικός, για την ποιότητα κατασκευής αλλά και για τα χρήματα που δαπανήθηκαν γι αυτόν.
Εμείς δηλώνουμε άγνοια και μη γνώστες των θεμάτων που αφορούν τον Αστακό και μπορεί να είναι ακριβώς έτσι όπως τα είπε ο κ. Δήμαρχος, αλλά θα του θυμίσουμε μία ακριβώς αντίστοιχη και χειρότερη περίπτωση δική του.


Μιλάμε για το βουλιαγμένο λιμάνι του Μύτικα, που ξεκίνησε επί της θητείας του σαν Δήμαρχος Αλυζίας. Πολύ σωστή η χωροθέτηση πάνω σε αιγιαλό και παραλία εντός οικισμού (Αλήθεια ποιος επέλεξε τον χώρο; Πάντως ειδικοί με τίποτα), παρότι με ψευδείς βεβαιώσεις αναφέρονταν ότι εκεί δεν υπήρχε παραλία λουομένων. Εύγε για την επιλογή. Ξεκίνησε να φτιάξει ένα λιμάνι με απάτη ότι πρόκειται για αλιευτικό καταφύγιο, ενώ ήταν τουριστικό αγκυροβόλιο. Χωρίς περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις, χωρίς τίποτα, καραπαράνομο από την αρχή μέχρι το τέλος.
Όλα αυτά δεν είναι δικά μας, καταγράφονται στην τελεσίδικη και αμετάκλητη απόφαση του ΣτΕ, και επειδή κάπου στο παρακάτω ηχητικό που σας επισυνάπτουμε, ο κ. Δήμαρχος για τον βιολογικό του Αστακού αναφέρει: «ότι αν ξανά έρθει καμιά θεομηνία, να δείτε που θα πάει ο βιολογικός», του θυμίζουμε αν το έχει ξεχάσει, ότι το δηλωμένο μαϊμού αλιευτικό καταφύγιο του Μύτικα που προσπάθησε να κατασκευάσει, έχει βουλιάξει εδώ και 10 χρόνια στο πάτο της θάλασσας καταστρέφοντας μία περιοχή που υπήρχε γραφική παραλία με λευκό βότσαλο (όπως στου Γαλάτη) και ο κόσμος έκανε μπάνιο και εκατομμύρια ευρώ αυτή την στιγμή κάνουν μακροβούτι στο βυθό της θάλασσας, σε ένα έργο παράνομο, που στο ασόβαρο κράτος που λέγεται Ελλάδα κανένας δεν τιμωρήθηκε γι αυτό, και ο Μύτικας πληρώνει 10 χρόνια τώρα, βαρύ τίμημα με το συγκεκριμένο κουφάρι που του φόρτωσαν κάποιοι φωστήρες και παντογνώστες της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Αλλά για τον κ. Δήμαρχο φαίνεται ότι ισχύει η λαϊκή ρήση: «Τα δικά μας καλά και των άλλων κάκαλα», ξεχνώντας ότι ο ίδιος έχει κάνει τα ίδια και χειρότερα από αυτά που κατά καιρούς καταγγέλλει.
Ακούστε εδώ τις πολύ βαριές και σοβαρές καταγγελίες του κ. Δημάρχου για τον βιολογικό του Αστακού, από τα ηχητικά πρακτικά του Δ.Σ.

8 σχόλια:

  1. ζόρι που τραβάς μωρέ αδερφάκι μου με το γαλούνη υπομονη 2+4=6 χρόνια ακόμα και μετά θα τελειώσει το μαρτυριό σου χαχαχΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3 ,30 ΑΝ ΕΙΣΑΙ Μάντης ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 19
      άνοιξε ενα μσντείο-το μαντείο των Αλυζίων
      ν' αρχόμαστε να μας λες την μοιρα μας.

      Διαγραφή
    2. 3,30
      μπορει η επιθυμια σου να γινει και να ξαναβγουν για αλλα 4 χρονια στον δημο οι ιδιου .
      Τι θα κερδισει ο κοσμος του δήμου μας ?
      το πρωτο λαχνό ?

      Διαγραφή
    3. 3,30
      ΕΣΕΝΑ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΣΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ
      ΜΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ο Γ αλουνης ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΗΣΗ ?

      Διαγραφή
  2. Άλλα ντάλα κουτρουβάλα, της Παρασκευής το γάλα.
    Να το κοιτάξεις, μην το αφήνεις.

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρωτο σχολιο υπερ του Δημαρχου....ακολουθουν 4 σχολια
    εναντιον....σκορ 4-1.Σωθηκαμε....κανενα σχολιο που
    να ειναι εναντιον και των δυο; ΟΧΙ...Υπνωση.Τοτε και Τωρα...
    ιδια μυαλα.ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το πιο ουσιαστικό σχόλιο είναι το 4, 31 που λεει :
      Τι θα κερδισει ο κοσμος του δημου μας άν ξαναβγουν οι ιδιοι και ιδιοι.

      Διαγραφή
  4. Μηπως γινεται επιλογη σχολιων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.