3.906 € για προμήθεια φωτιστικών σωμάτων χερσαίας ζώνης λιμένα Αστακού και Μύτικα. Στο λιμάνι του Μύτικα και οι τυφλοί είδαν.


Σε απ' ευθείας ανάθεση με ημερομηνία 13.12.2017, ύψους 3.906 €, που μέρος της αφορά το λιμάνι του Μύτικα, με υπογραφή του Δημάρχου και Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη, για προμήθεια φωτιστικών σωμάτων χερσαίας ζώνης λιμένα Αστακού και Μύτικα, προχώρησε το Λιμενικό Ταμείο.
Εμείς θυμίζουμε ότι για το λιμάνι του Μύτικα, πολύ πρόσφατα (30.10.2017), εκδόθηκε από το Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου, ένταλμα πληρωμής ύψους 4.960 € (δείτε εδώ), που αφορά την κατασκευή ηλεκτρολογικής εγκατάστασης για την χερσαία ζώνη του.
Βέβαια το λιμάνι του Μύτικα διαθέτει ηλεκτρολογική εγκατάσταση, άρα υποψιαζόμαστε ότι μάλλον το ποσό αφορούσε τα φώτα ασφαλείας του βουλιαγμένου λιμανιού, που επισκευάστηκαν τέλη Ιουλίου, παρόλο που το ποσό αυτό, γι αυτή την δουλειά, μας φαντάζει εξωπραγματικό.
Επίσης άλλο ένταλμα πληρωμής εκδόθηκε στις 28.7.2017, από το Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου, ύψους 3.856,77 € (δείτε εδώ) που αφορά την επισκευή των φώτων του λιμανιού του Μύτικα. Σύνολο για φέτος το Καλοκαίρι για ηλεκτρολογικά στο λιμάνι του Μύτικα 8.816,77 €.
Θυμίζουμε ότι: Η φετινή ήταν η 3η συνεχόμενη επισκευή των φώτων του λιμανιού του Μύτικα από το Λιμενικό Ταμείο. Το 2015 έγινε επισκευή τους με 4.950 €, (δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής), το 2016 με 4.600 € (δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής) και φέτος 2017 με 3.856,77 €, συν τα 4.960 € για κατασκευή ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.
Σύνολο 18.366,77 € έχουν πέσει στο λιμάνι του Μύτικα τρία χρόνια για επισκευή του φωτισμού του και ηλεκτρολογικά και για να κλείσει καλά το 2017, αναθέτουμε και απ' ευθείας προμήθεια φωτιστικών σωμάτων με 3.906 €, όπου ένα μέρος του ποσού αφορούν τον Μύτικα.
Εμείς σε σχέση με τα ηλεκτρολογικά του λιμανιού του Μύτικα θα σχολιάσουμε μόνο με την εξής φράση: «Αλλάξτε μας τα φώτα, το τραβάει ο οργανισμός μας. Στο λιμάνι του Μύτικα και οι τυφλοί είδαν με τόσες επισκευές και προμήθειες».
Δείτε εδώ την απ' ευθείας ανάθεση.

2 σχόλια:

  1. Τα φωτα αναψαν φετος με πραγματικη επισκευη που ομως κοστισε πολυ και το χειροτερο ειναι οτι το 2015 και 2016 αποδειχτηεκε οτι "επισκευαζαμε" και δεν επισκευαζαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν πεφτει κανεις απο τα συνεφα
    το βιογραφικο ειναι βαρυ σαν ιστορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.