Παρασκήνια Δήμου Ξηρομέρου: Εξώδικο ή πιθανόν αγωγή ή διαταγή πληρωμής προς τον Δήμο Ξηρομέρου, για οφειλές προμηθειών που έγιναν με προφορικό τρόπο.


Εξώδικο ή πιθανόν αγωγή για οφειλές ή διαταγή πληρωμής περί τα 19.000 € έλαβε ο Δήμος Ξηρομέρου, με την απαίτηση να φροντίσει ώστε να εξοφληθούν σύντομα. Οι οφειλές αφορούν προμήθειες, κυρίως υλικών καθαριότητας, και έχουν γίνει, όχι με την προβλεπόμενη μέθοδο που προβλέπει η νομοθεσία για τις προμήθειες, αλλά προφορικά όπως αναφέρεται στο εξώδικο ή στην αγωγή που πήγε στο Δημαρχείο.
Πιθανόν αύριο που υπάρχει συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής στις 10:00 π.μ., να έρθει το θέμα για συζήτηση και απόφαση, σαν προ ημερησίας.
Δική μας γνώμη: Πρώτον, ο άνθρωπος πρέπει να πληρωθεί το κόστος των προμηθειών, γιατί έχει επιχείρηση και όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα και δεύτερον, δεν θα σχολιάσουμε τις μεθόδους που ακολουθεί η δημοτική αρχή στις οικονομικές δοσοληψίες της, μη πούμε τίποτα βαρύ χρονιάρες μέρες που έρχονται. «Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου...»
Το μόνο που θα πούμε ότι με τέτοιες μεθόδους, δεν μπορεί να ελέγξει κανείς και τίποτα. Το ονοματεπώνυμο του προμηθευτή είναι στη διάθεση μας.

4 σχόλια:

 1. Μισεύω και τα μάτια μου δακρύζουν λυπημένα,
  αχ πατρίδα μου γλυκιά δακρύζουν λυπημένα,
  αχ πατρίδα μου γλυκιά πόσο σ’ αγαπώ βαθιά.

  Στη ξενιτιά με στεναγμούς βραδιάζει ξημερώνει,
  αχ πατρίδα μου γλυκιά βραδιάζει ξημερώνει,
  αχ πατρίδα μου γλυκιά πόσο σ’ αγαπώ βαθιά.

  Έχετε για ψηλά βουνά και κάμπη με τα δάση,
  αχ πατρίδα μου γλυκιά και κάμπη με τα δάση,
  αχ πατρίδα μου γλυκιά πόσο σ’ αγαπώ βαθιά.

  Θα σ’ αγαπώ, θα σ’ αγαπώ ώσπου να ξεψυχήσω,
  αχ πατρίδα μου γλυκιά ώσπου να ξεψυχήσω,
  αχ πατρίδα μου γλυκιά πόσο σ’ αγαπώ βαθιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
   ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΜΕ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣ ΕΥΡΩ
   ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.

   Διαγραφή
 2. 19 χιλιαρικα???
  ευτελες ποσο
  μην ασχοληστε με ψιχουλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. μπορουμε να μαθουμε τι υλικα ακριβως αφορα?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.