Διακρίθηκε και πάλι ο Ακαρνανικός και η Νίκη Παλαίρου στη διοργάνωση του Πανελλήνιου Κυπέλλου ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ WTF.


Του κ. Σπύρου Καϋμενάκη.
Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής.

ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ Ο ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ WTF 2017.
2η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤHN KAYMENAKH MEΛΙΝΑ.
3η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΝΤΙΩΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ.

Νέα μεγάλη επιτυχία του «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ και του ΑΘΛΗΤΙΚΟY ΟΜΊΛΟY ΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ» στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, καθώς οι αθλητές των δύο σωματείων συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Κύπελλο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ WTF παίδων, κορασίδων, εφήβων, νεανίδων, ανδρών και γυναικών που διεξήχθη στο ολυμπιακό γυμναστήριο πάλης των άνω Λιοσίων, στην Αθήνα στις 21-22-23/12/2017.
Μεγάλη διάκριση και κατάκτηση 2ης θέσης και του αργυρού μεταλλίου για την Καϋμενάκη Μελίνα, ενώ 3η θέση και κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου για τον Τσαντιώτη Αθανάσιο .
Αν το ζητούμενο στον πρωταθλητισμό είναι η διάρκεια, η Μελίνα το επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο. 3η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα νέων γυναικών στην αρχή της χρονιάς, δεύτερη στο Κύπελλο στο τέλος της και για έβδομη χρονιά συνέχεια σε βάθρο Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.
Οι νίκες χρειάζονται ταλέντο, η επανάληψη τους χρειάζεται χαρακτήρα. Όλοι οι άνθρωποι έχουν την θέληση να νικήσουν. Λίγοι έχουν όμως την θέληση να προετοιμαστούν για να νικήσουν.
Ο Θάνος στην καλύτερη φόρμα της ζωής του, κάνει τη δική του διαδρομή πλέον γράφει τη δική του ιστορία στο χώρο, βήμα βήμα, έτοιμος, ώριμος, ένας αθλητής προπονητής έπαιξε ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ πολύ υψηλού επιπέδου, κερδίζοντας την αναγνώριση, την εκτίμηση και το σεβασμό όλων.
Η σχέση μου μαζί του, είναι μία αμφίδρομη σχέση ανταλλαγής γνώσης και εμπειριών μεταξύ προπονητή και αθλητή. Καθημερινά ο προπονητής μεταφέρει γνώση στον αθλητή, αλλά και ο αθλητής μεταφέρει εμπειρίες και ερεθίσματα για περαιτέρω έρευνα και αναζήτηση. Αυτή η σχέση παράγει γνώση και εξελίσσει και τους δύο.
Το κακό όταν τα πας καλά, είναι ότι την επόμενη μέρα όλα ξαναρχίζουν από το μηδέν. Το καλό είναι όταν δε τα πας καλά, ότι την επόμενη μέρα πάλι όλα ξαναρχίζουν απ το μηδέν.
Οι παραπάνω επιτυχίες είναι ιδιαίτερης αξίας, αφού το κύπελλο Ελλάδος είναι η δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ. Στο άθλημα του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής αθλητών, (1370 αθλητές στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα), οι διακρίσεις έρχονται πολύ δύσκολα, παρόλα αυτά οι αθλητές του ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ και της ΝΙΚΗΣ αποδεικνύουν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν στο υψηλό επίπεδο των αγώνων και να ξεχωρίσουν, καθώς πάντα είναι μέσα στα μετάλλια ή έχουν πολύ καλά πλασαρίσματα στην κατάταξη τους.
Στους αγώνες συμμετείχαν ακόμη οι αθλητές: Τσίνας Σωτήρης, Μπουρδούβαλη Αργυρή, Καστανός Κωνσταντίνος, Πολυκανδριώτη Μαρίνα. Ζέππος Βασίλειος, Χριστονίκος Σάββας, Καυμενάκη Νεφέλη, Βελώνα Πανωραία και Χριστονίκος Αντώνιος.
Οι αθλητές της ΝΙΚΗΣ και του ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ γράφουν την δική τους ιστορία στο άθλημα, αντιπροσωπεύοντας εκτός απ τον εαυτό τους και την περιοχή μας. Έπαιξαν συναρπαστικούς αγώνες και επέστρεψαν με πολύ σημαντικές εμπειρίες, απαραίτητες για τη συνέχεια.
Συνεχίζουμε τη πορεία μας ακόμα πιο δυναμικά, με σκληρή δουλειά, επιμονή, με πολύ πάθος γι' αυτό που κάνουμε.
Ο αγωνιστικός αθλητισμός και ο πρωταθλητισμός δεν είναι φίλος με τα παιδιά. Τα παιδιά μας τα οποία κολυμπάνε στα βαθιά πλέον, έχουμε δημιουργήσει πολύ υψηλές προσδοκίες, τις οποίες συνεχώς πρέπει να επιβεβαιώνουμε με το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών μας και το αγωνιστικό τους πνεύμα.
Πάμε παντού και κάθε φορά, όλο και πιο ψηλά, κάθε φορά όλο και καλύτεροι. Αυτά τα παιδιά είναι πολύ ξεχωριστά…
Όπως και να ναι όμως τα πράγματα στον αγωνιστικό αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό, παρά τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, στο τέλος όλα να ξεπερνιούνται και νικητής είναι η χαρά που μπορεί να σου δώσει το ταξίδι στον μαγικό κόσμο του αθλητισμού…
Ευχαριστώ τους δασκάλους τον κ. Ντουσμάνη Μιχάλη, για την βοήθεια και την καθοδήγηση στην αθλήτρια Καϋμενάκη Νεφέλη και τον κ. Γεώργιο Μαρίνο για την συνεργασία, την χημεία και την αλληλεπίδραση των αθλητών μας. Συγχαρητήρια για τις επιτυχίες σας καλή δύναμη στη συνέχεια…
Ιδιαίτερη αναφορά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου προπονητές του συλλόγου, την επί σειρά ετών πρωταθλήτρια Ελλάδας, Πανευρωπαϊκή και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Θωμαΐς Δημητρίου και τον Κάχρο Γεώργιο. Η χημεία και η αλληλεπίδραση που υπάρχει μεταξύ μας και ανάμεσα στους αθλητές μας έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Τέλος για την ομάδα μας, ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, τους υπέροχους αθλητές μου είμαι πραγματικά περήφανος για όλους, ο δεσμός μεταξύ μας ισχυρός, έχουμε δώσει τόσες μάχες μαζί, σχεδόν από μωρά δείχνουν ότι δεν τους λείπουν ούτε οι δυνατότητες, ούτε το ταλέντο. Δουλεύουμε μεθοδικά και πάντα σε υψηλή ένταση, χτίζοντας τους πρωταθλητές του αύριο.
Ευχαριστώ τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και την βοήθεια τους στην αποστολή, δάσκαλος, γονείς και αθλητές πρέπει να έχουν ένα κοινό στόχο και να μένουν προσηλωμένοι σ' αυτόν και τους αθλητές για την προσπάθεια, την συνεργασία, την άψογη συμπεριφορά και τις αναμνήσεις. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη, καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες.










0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.