Εμπλοκή με το θέμα των δημοτικών τελών στο νέο Προϋπολογισμό του 2018;


Πέρυσι τέτοια εποχή ήταν που έσκασε ξαφνικά το θέμα του τεράστιου δανείου του ενός εκατομμυρίου ευρώ συν (δείτε εδώ), για ισοσκέλιση του Προϋπολογισμού (πρόβλημα στα ανταποδοτικά), αποτέλεσμα κατά την γνώμη μας της άθλιας οικονομικής διαχείρισης της δημοτικής αρχής, όπου τα χρήματα των δημοτών σπαταλιόταν αριστερά και δεξιά με σωρεία απ' ευθείας αναθέσεων για αμφιβόλου ποιότητας έργα και υπηρεσίες.
Τότε ένας από τους λόγους αναγκαιότητας λήψης του δανείου, σύμφωνα με την επιχειρηματολογία της δημοτικής αρχής, ήταν για να μην πάμε αναγκαστικά σε υπέρογκες αυξήσεις των δημοτικών τελών.
Αλλά επειδή η αξιοπιστία των λόγων της δημοτικής αρχής, απλά δεν υφίσταται, μετά από λίγες ημέρες μας έφερε και πολύ σημαντικές αυξήσεις των δημοτικών τελών (δείτε εδώ).
Σήμερα μαθαίνουμε ότι στη προσπάθεια κατάρτισης του Προϋπολογισμού για το 2018, και στις συνεννοήσεις που υπάρχουν με την Αποκεντρωμένη, υπάρχει εμπλοκή με τα δημοτικά τέλη και εμείς ρωτάμε εύλογα.
Νέος λογαριασμός έρχεται στους δημότες; Νέα αύξηση τελών μας έρχεται κατακούτελα; Πόσο ακόμη θα επιβαρυνθούν οι δημότες από τα οικονομικά σας κατορθώματα; Δεν πάει άλλο...

4 σχόλια:

  1. Αυξήσεις δημοτικών τελών
    Για το καλόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπιζουμε να ξεπεραστει το προβλημα χωρις νεες αυξησεις στα τελη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙΣ.
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΘΥΤΕΡΗ-ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΙΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ,
    ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΛΠΙΖΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.