Μία ανάρτηση ρετρό, έτσι για να θυμόμαστε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα και πως κατατρώγονται τα σαρκία του Δήμου Ξηρομέρου.


Πριν λίγες ημέρες, με επίσημα στοιχεία, με ονόματα και ποσά, σας ανακοινώσαμε το ύψος των απ' ευθείας αναθέσεων της δημοτικής αρχής, οι οποίες έφτασαν στο εξωπραγματικό ποσό των 3.813.800,51 € (δείτε εδώ).
Σήμερα σας θυμίζουμε δύο ραδιοφωνικές συνεντεύξεις του Δημάρχου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του το Σεπτέμβριο του 2014, στον Αέρα FM και στη δημοσιογράφο κ. Δήμητρα Λαοπόδη.
Μιλάει εκεί για τον πακτωλό απ' ευθείας αναθέσεων, για κατατμήσεις, για συγκεκριμένους εργολάβους που έπαιρναν τα έργα, για εικονικά έργα, για τις υποβρύχιες αντλίες, για κατατμήσεις στην πυροπροστασία, για εργολάβους που έπαιρναν έργα ενώ δεν είχαν τα προσόντα, για την απλήρωτη ΔΕΗ που πάλι απλήρωτη είναι, για διαταγές πληρωμής όπου δεν γίνονταν εφέσεις και διάφορα άλλα τέτοια ωραία, που φυσικά κατά τον κύριο Γαλούνη, όλα αυτά τα έκανε η προηγούμενη δημοτική αρχή και αυτός στη δική του θητεία υποσχόταν ότι όλα αυτά θα κοπούν μαχαίρι. «Το πάρτι τελείωσε....», ήταν η διακήρυξη του.
Το δικό μας επώνυμο σχόλιο είναι ότι τα σαρκία του Δήμου Ξηρομέρου κάθε μέρα κατατρώγονται από την άθλια οικονομική διαχείριση. Αυτή είναι η πραγματικότητα που εμείς βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε και δεν θα σταματήσουμε με θάρρος να το αναδεικνύομαι συνεχώς, ΠΑΝΤΑ με στοιχεία, χωρίς να μας ενδιαφέρει τι κάνουν και τι λένε άλλοι.
Δημόσιες σχέσεις για να είμαστε αρεστοί, να νιώθουμε σπουδαίοι, να νιώσουμε σημαντικοί παίρνοντας καμία θεσούλα, ειδικά από τον κ. Δήμαρχο αλλά και οποιονδήποτε, δεν μας αφορά το άθλημα. Εμείς δεν φτιάξαμε το Blog πριν 7 χρόνια γι αυτό, ούτε το φτιάξαμε προεκλογικά για να εξυπηρετήσουμε σκοπούς.
Ακούστε εδώ και εδώ τις δύο ραδιοφωνικές συνεντεύξεις του κ. Δημάρχου, συνδυάστε με αυτά που τώρα συμβαίνουν και κλάψτε και γελάστε, ανάλογα με το χαρακτήρα σας. Δική μας γνώμη, αν υπάρχει συναίσθηση του τι συμβαίνει, μόνο κλάμα πρέπει και τα γέλια είναι ανεπίτρεπτα.

3 σχόλια:

  1. ψέμα πολιτικο , πολιτικη υποκρισια και ολο το ... καλό στοιχειο και συναπατημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτο που λετε παντα με στοιχεια ειναι αυτο που αφοπλιζει και απαντησεις επι των συγκεκριμενων που καθε αφορα αναφερονται δεν υπαρχουν.
    τολμα κανεις να πει οτι δεν ειναι ετσι????
    τσιμουδια και κανουν πως δεν καταλαβαινουν
    σιωπη και να περασουν οι μερες και οι μηνες χωρις αν γινεται να μην ακουγεται τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μεκεινατανερα
    ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.