Το Τριώδιο άνοιξε στο λιμάνι μας με τον πιο γλαφυρό τρόπο.


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Θα ήμουν πολύ μικροπρεπής και ανήθικος, αν την είχα στήσει με το κινητό, περιμένοντας να αφήσει κάποιος με μειωμένη περιβαλλοντική συνείδηση εκεί, στο πλέον τουριστικό σημείο του Αστακού, αυτές τις ασχήμιες ή πολύ περισσότερο εάν κάποιος με αυτό τον τρόπο ήθελε να συκοφαντήσει την δημοτική αρχή.



Δυστυχώς η εικόνα αυτή είναι έτσι για 10 ημέρες, πράγμα το οποίο δείχνει πλήρη αδιαφορία και ανικανότητα και διάλυση από πλευράς δημοτικής αρχής, παρά το γεγονός για τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων (εκτός από αυτά των Νεκροταφείων), έχουν διατεθεί τεράστια ποσά.
Μήπως οι φίλοι της Συμπολιτείας μπορούν να μας πουν πόσα έχουν διατεθεί για τον καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων και του παραλιακού μετώπου (όχι παραμυθάκια), γιατί εγώ ασφαλώς ξέρω, όπως ξέρω και τα ποσά για τα Νεκροταφεία (δεν θα σας πω τα χιλιάρικα ευρώ, αλλά μόνο ότι το συνολικό ποσόν τελειώνει σε .558,88 ευρώ).!!! Υπομονή.!!!
Δυστυχώς και σήμερα στις 10:00 το πρωί που πέρασα, η εικόνα ήταν η ίδια, γιατί οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν χθες, παρά το γεγονός ότι χθες όταν τραβούσα τις φωτογραφίες, με έβλεπε δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας.!!!
Καλές Απόκριες με ξεχωριστές εικόνες καρνάβαλου.!!!

Αστακός 29/1/2018

Παναγιώτης Στάικος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.