Πολύ κέφι στο 14o Αλυζιακό Καρναβάλι Κανδήλας 2018 (φωτογραφίες).Όλα τα είχε και φέτος το Αλυζιακό Καρναβάλι της Κανδήλας. Πιστοί στις ρίζες μας που δεν ξεχνιούνται, σας θυμίζουμε τις United States of Kandila (Ηνωμένες Πολιτείες της Κανδήλας), που μέχρι και ο Τράμπ ήρθε να τις επισκεφτεί, αλλά του έφυγαν τα μαλλιά μετά και γύρισε στη Μελάνια καραφλός.
Μάλλον θα σωθούμε σαν άξιοι survivors, αφού χρησιμοποιήσουμε και λίγη μαγεία. Φυσικά είμαστε πανέτοιμοι να υπερασπιστούμε τα πάτρια εδάφη μας και όποιος τολμήσει "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ", τα F 16 είναι σε ετοιμότητα και το διασκεδάζουμε πάντα με πολύ κέφι και χορό.
Τις φωτογραφίες μας παραχώρησε ο φίλος μας και κάτοικος πλέον της Κανδήλας, Gerard, τον οποίο ευχαριστούμε πάρα πολύ.
Καλή Σαρακοστή και του χρόνου..!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.