Την Κυριακή έχει τοπικό ντέρμπι Α.Ο. Αλυζιακός με Α.Ο. Κανδήλας.

Φωτογραφία αρχείου.
Την Κυριακή 4.2 στις 03:00 μ.μ. όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο του Μύτικα. Έχει το κλασικό τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Α.Ο. Αλυζιακού και του Α.Ο. Κανδήλας, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής. Ένα παιχνίδι με την δική του ξεχωριστή σημασία. Το παρελθόν, η προϊστορία και οι θύμησες των συγκεκριμένων αναμετρήσεων μεταξύ των δύο αυτών γειτονικών ομάδων, κάνουν αυτό το παιχνίδι πάντα σημαντικό και ξεχωριστό.
Ο Α.Ο. Αλυζιακός με 36 βαθμούς είναι στην 1η θέση που οδηγεί απ' ευθείας στην Α' κατηγορία και θέλει μέχρι τέλους να μείνει σε αυτή τη θέση. Ο στόχος μοιάζει εφικτός και είναι το πρώτο φαβορί ώστε να κόψει πρώτος το νήμα του πρωταθλήματος. Το αν θα επιλέξει τελικά να παίξει στη Α' κατηγορία, θα συνεκτιμηθεί με όλα τα δεδομένα επί τάπητος, όταν θα έρθει αυτή η ώρα, μιας και είναι γνωστό ότι στον Μύτικα το γήπεδο είναι χωμάτινο.
Ο Α.Ο. Κανδήλας βρίσκεται στην 8η θέση με 20 βαθμούς και πιστεύουμε ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να κρατήσει άνετα την κατηγορία. Είναι φανερά καλύτερη ομάδα από όλες όσες είναι από κάτω της και πιθανόν και από κάποιες που είναι λίγο από πάνω της.
Επίσης να σας ενημερώσουμε τι έκανε η ομάδα μας ο Α.Ο. Αλυζιακός, τις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές που δεν είχαμε ρεπορτάζ.
Την 13η αγωνιστική έπαιξε με την Αναγέννηση Στάνου μέσα στο Μύτικα. Βρέθηκε να χάνει στα μέσα του 1ου ημιχρόνου με 0-1, αλλά λίγο πριν το ημίχρονο ισοφάρισε σε 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πάρει την νίκη με 3-1, με ολική ανατροπή στα τελευταία 10 λεπτά. Η ομάδα μας σε αυτό τον αγώνα έδειξε λίγο πεσμένη σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις της.
Την 14η αγωνιστική είχαμε ένα σούπερ παιχνίδι, πάλι μέσα στον Μύτικα, με αντίπαλο τον Ιδομενέα Εμπεσσού. Η ομάδα μας πολύ πεσμένη, έχανε με 0-2 έως το 80ο λεπτό και εκεί ξέσπασε η καταιγίδα, που πήρε και σήκωσε τον άτυχο Εμπεσσό.
Μέσα σε 10 λεπτά ολική ανατροπή και το σκορ 3-2 και περήφανη και ψυχωμένη νίκη για την ομάδα μας. Μόνο ο Αλυζιακός τέτοιες μεγαλειώδεις ανατροπές. Πολύ άτυχοι ήμασταν που δεν μπορούσαμε να πάμε σε αυτό τον αγώνα.
Στην 15η αγωνιστική η ομάδα μας έχασε το αήττητο, μιας και ηττήθηκε με 2-0 στη δύσκολη έδρα του Α.Ο. Ελαιοφύτου. Κάποια στιγμή θα ερχόταν και η ήττα, αλλά ο στόχος είναι μπροστά.
Κλείνουμε την αναφορά μας, ευχόμενοι να γίνει ένας καλός αγώνας με τη φίλη και γείτονα ομάδα του Α.Ο. Κανδήλας και να κερδίσει ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός.

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά από 15 αγωνιστικές.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.