Απάντηση προς τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Λυμπεράτο, για το ποιος γράφει ανακρίβειες ή για το ποιος άλλα διάβασε και άλλα κατάλαβε.


Σε πρόσφατη ανάρτηση μας, αναφέραμε το ύψος των 554 απ' ευθείας αναθέσεων συνολικής αξίας 3.813.800,51 € της Δημοτικής Αρχής μέχρι τώρα, με την επισήμανση ότι: Δεν καταγράψαμε πάρα πολλές απ' ευθείας αναθέσεις μικροποσών κάτω από 1000 €, που αφορούν κυρίως προμήθειες κρεοπωλείου, αρτοποιείου, αναλώσιμων, προμηθειών και μικροεργασιών για Παιδικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ, πολιτιστικές εκδηλώσεις κ.α., λίγες από τις απ' ευθείας αναθέσεις πιθανόν να έχουν ανακληθεί ή να έχει γίνει και αντιλογισμός τους, δηλαδή να μην έχουν εκτελεστεί τελικά και με την παρατήρηση ότι δεν ξέρουμε πόσες από αυτές έχουν ενταλματοποιηθεί και πόσες όχι, γιατί είναι πολύ δύσκολο να το παρακολουθήσουμε.
Δηλαδή για να το κάνουμε λιανά, τα παλιά πενηνταράκια, εμείς μιλήσαμε για ύψος απ' ευθείας αναθέσεων και όχι για πληρωμή. Επίσης μιλήσαμε για διάθεση πιστώσεων για δικαστικές υποθέσεις και όχι για πληρωμή και επειδή μιλάμε πάντα με στοιχεία και τα γραπτά έχουν μία κακή ιδιότητα να μένουν, σας παραπέμπουμε στην σχετική μας ανάρτηση (δείτε εδώ).
Άρα προσέξαμε πολύ καλά τι γράψαμε, το ποσό είναι ακριβώς τόσο μέχρι σεντς, γιατί δόξα το Θεό υπάρχει και το excel που κατέχει να αθροίζει καλά, και όλα τα ποσά συνοδεύονται από τα επίσημα έγγραφα που υπογράφονται από τον Δήμο Ξηρομέρου.
Τρία εκατομμύρια, οκτακόσια δέκα τρεις χιλιάδες, οκτακόσια ευρώ και πενήντα ένα λεπτά (3.813.800,51 €) είναι η ετυμηγορία του excel, με βούλες και υπογραφές του Δήμου Ξηρομέρου.
Όλα αυτά τα λέμε γιατί στη συζήτηση του Προϋπολογισμού που έγινε στις 16.2.2018, ο κ. Σπύρος Λυμπεράτος αναφερόμενος σαφώς σε εμάς, είπε ότι γράφουμε ανακρίβειες και παραπλανούμε (ακούστε το ηχητικό εδώ).
Και εμείς ρωτάμε ευθέως τον κ. Λυμπεράτο. Μπορείτε να μας υποδείξετε που εμείς γράψαμε για πληρωμή των απ' ευθείας αναθέσεων και των δικαστικών αποφάσεων, που εσείς εντελώς λανθασμένα είπατε και στηρίξατε εκεί πάνω την επίθεση σας; Η απάντηση είναι πανεύκολη. ΠΟΥΘΕΝΑ!!! ΠΟΥ - ΘΕ - ΝΑ!!!
Το αντίθετο μάλιστα γράφουμε, λέμε ότι κάποιες πιθανόν δεν έχουν εκτελεστεί και δεν ξέρουμε πόσες έχουν ενταλματοποιηθεί γιατί δεν μπορούμε να το παρακολουθήσουμε. Για τα δικαστικά μιλάμε για διάθεση πιστώσεων και όχι για εντάλματα πληρωμής.
Άρα συμπερασματικά και με στοιχεία σας αποδεικνύουμε ότι ανακρίβειες μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο είπε ο κ. Λυμπεράτος, έτσι καθαρά και ξάστερα, αφού ξεκίνησε από λάθος βάση, αναφέροντας ότι γράφτηκε κάτι στο Blog, που ΠΟΤΕ δεν γράφτηκε και αν τα λέμε λάθος, αναμένουμε να μας υποδείξει που είναι γραμμένα αυτά που είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο και με σεβασμό αναμένουμε αν επιθυμεί να φιλοξενήσουμε την απάντηση του.

3 σχόλια:

  1. Και μία απάντηση σε κάποιους "σχετικούς". Το ποσό που τελικά θα ενταλματοποιηθεί στο διάβα του χρόνου, θα είναι πολύ κοντά στο ποσό που αναφέρουμε και αν βάλουμε και κάτι υπερσυμβατικές εργασίες 170 χιλιάρικα και κάτι άλλα στο μιλήτο που συνηθίζεται να μας ξεφουρνίζεται ξαφνικά σαν δωράκια έκπληξη, θα το ξεπεράσουν σίγουρα.
    Επίσης δηλώνω άσχετος και δεν μπορώ να συναγωνιστώ, ούτε σε γνώσεις, ούτε σε μηχανοραφίες, τους σχετικούς που απαρτίζουν, εσχάτως περιστοιχίζουν και έχουν προσκοληθεί σαν πεταλίδες στην δημοτική αρχή, που μέχρι και ότι πετάει ο γάιδαρος θα το ψηφίσουν και στο δημοτικό συμβούλιο και στα νομικά πρόσωπα. Αυτοί ξέρουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατόπιν εορτής ...
    μάθαμε για τις extra δουλειές των 170.000 ευρω
    στο γυμναστηριο του Αστακού το κλειστό ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΟΡΠΙΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ
    ναυάγιο χωρίς πυξίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.