Θετική γνωμοδότηση του Τοπικού Συμβουλίου Φυτειών για τρεις μονάδες παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος από βιορευστά.


Την θετική της γνωμοδότησης για τρεις μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά, έδωσε με σχετική του απόφαση το Τοπικό Συμβούλιο Φυτειών. Στο έγγραφο αναφέρεται ότι η θετική γνωμοδότηση δίνεται υπό προϋποθέσεις, που στο μέλλον μπορεί να μετατραπεί και σε όχι αν δεν τηρηθούν οι προϋποθέσεις. Οι μονάδες πρόκειται να εγκατασταθούν στην ευρύτερη περιοχή των Φυτειών.
Γνώμη μας είναι ότι οι τοπικές κοινωνίες, έχοντας όλα τα στοιχεία στη διάθεση τους και με πλήρη ενημέρωση, έχουν σημαίνοντα λόγο για αυτές τις υποθέσεις, γιατί πολύ απλά αυτοί έχουν την ζωή τους εκεί. Επίσης ενημερώνουμε ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τέτοιου είδους επενδύσεις στην περιοχή.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.