Ακύρωση αποφάσεως του Δήμου Ξηρομέρου από την Αποκεντρωμένη, που αφορά κατάσχεση χρημάτων συνδημότη μας.


Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου υπ' αριθμόν 7/2018, που αφορούσε κατάσχεση χρημάτων συνδημότη μας, ο οποίος είχε διατελέσει στο παρελθόν Πρόεδρος της Κοινωφελούς του τέως Δήμου Αλυζίας. Η υπόθεση αφορά το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» που συνεχιζόταν ενώ δεν είχε υπάρξει ανανέωση του.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε 19.1.2018, το θέμα συζητήθηκε διεξοδικά και σας παραθέτουμε τα ηχητικά πρακτικά για να μάθατε πως ακριβώς έχει η υπόθεση, ώστε να βγάλετε και τα δικά σας συμπεράσματα (ακούστε εδώ).
Δείτε εδώ την απόφαση ακύρωσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.