Στο σκοτάδι όλος ο Μύτικας εδώ και τρεις ημέρες.


Μαύρο σκοτάδι επικρατεί από άκρου εις άκρου σε όλον τον Μύτικα εδώ και τρεις ημέρες. Δεν ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό και οι κάτοικοι επίσης δεν γνωρίζουν. Λιγότερο από μήνας έμεινε για την έλευση του Πάσχα και ο Μύτικας είναι παρατημένος και το ίδιο πληροφορούμαστε ότι συμβαίνει και στα υπόλοιπα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου.

Σάββατο 17 Μαρτίου.
Σάββατο 17 Μαρτίου.
Λακκούβες τεράστιες διάσπαρτες μέσα στο χωριό, επικίνδυνες για την σωματική ακεραιότητα ποδηλατών, δικυκλιστών και για υλικές ζημιές στα αυτοκίνητα. Τα χόρτα μέχρι το Θεό στην παιδική χαρά και όπου κοιτάξει το μάτι σου, φώτα που δεν ανάβουν καθόλου ή ανάβουν μέρα μεσημέρι, τα σκουπίδια στους κάδους ξέχειλα και ο κατάλογος είναι ατελείωτος. Τα ξέρετε όλοι.
Επειδή λοιπόν το Πάσχα πλησιάζει και το Καλοκαίρι δεν είναι πολύ μακριά, εμείς θα απευθυνθούμε στους αρμόδιους να κοιτάξουν τα θέματα της καθημερινότητας στα χωριά μας και να δώσουν λύσεις, γιατί αλλιώς θα ζήσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις.
Το ποιοι είναι οι αρμόδιοι για τον φωτισμό των οικισμών και για τα προβλήματα που άπτονται της καθημερινότητας των κατοίκων, ορίζεται στον Καλλικράτη σαφέστατα, όπως είναι επίσης γνωστό ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με μία ανταποδοτική υπηρεσία, για την οποία οι δημότες πληρώνουν και έχουν απαίτηση λοιπόν να παίρνουν αυτό που έχουν πληρώσει.

    8 σχόλια:

    1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΧ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ; ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ; ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΚΑΝΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. PERIMENETE NA ERTHEI TO AGIO PHOS NA DITE, GIATI APO TOUS ARMODIOUS PERIMENETE TOSA XRONIA KAI DEN EXEI GINI TIPOTA, EXO BARETHI NA AKOUO KATHE LIGO KAI LIGAKI TA IDIA PRAGMATA, EINAI AUTONOEITA PRAGMATA POU OI ARMODIOI EPREPE NA EXOUN LISH EDO KAI XRONIA, DEN GINETE KATHE TRIS KAI LIGO NA XALAEI O HLEKTROFOTISMOS, GIA TH KATHARIOTHTA TI NA PO; NTROPH GIA TOUS ARMODIOUS KAI TA EPITELIA TOUS LIGO ENAI,MES THS LAKOUBES NA PESOUN OI ARMODIOI KAI OLOI OSOI EINA UPEUTHINH, OI ADIAFOROI EKLEGMENOI PROESTOI TOU TOPOUMAS THA EPREPE NA NTREPONTE ME TA XALIA TOU DHMOU TOUS, AISXOS KAI PALI AISXOS

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. << Η πιο σκοτεινή ωρα ειναι λιγο πριν την αυγή >>

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. το ταμείον ειναι μείον , φως θα δουμε μετά τις δημοτικες εκλογες εαν ανοίξουμε τα ματια μας στην καπλη.
      μονο τοτε θα φυγει το μαύρο σκοταδι.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Χαίρομαι που συμβαίνουν τέτοια πράγματα διότι τέλος πάντων υπάρχει και ένα μέτρο σύγκρισης. Με κάποια χρόνια πριν που δεν υπήρχε λάμπα που αν μην άναβε. Αλλά μερικοί άνθρωποι μέχρι και το χέρι έβαζαν στην τσέπη για να μην μείνει το χωριό χωρίς φώτα. Χειμώνα - καλοκαίρι. Όταν έρχονται τα χειρότερα τότε εκτιμάς το ότι ήσουν σε ένα επίπεδο και αντί να το χρησιμοποιήσεις σαν σκαλοπάτι να πας παραπάνω το χρησιμοποιείς σαν εξέδρα για να κάνεις ελεύθερη πτώση.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Δηλαδή τι εννοείς
        οτι επι δημαρχιαςτης κ.. Κουμανδρακη
        φωτίζονταν ο δήμος ?

        Διαγραφή
    6. 7 , 00 Οταν βλεπεις να πεφτει σκοτάδι και δύο φορές μέσα στο δημαρχείο, περιμενέ το να ερθει και στην γειτονια σου, στο χωριο σου, το μαύρο σκοταδι.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. Φίλε 7:00πμ αν μπορείς να γράφεις με ελληνικά για να είσαι ποιο αναγνωσιμός

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
    Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
    Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
    Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
    Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
    Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
    Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.