Θέλει αρετή και τόλμη η εφαρμογή του κανονισμού ύδρευσης στον Δήμο Ξηρομέρου.


Στις 2 Μαρτίου με σχετική του ανακοίνωση ο Δήμος Ξηρομέρου προειδοποιεί τους δημότες που χρωστάνε τέλη ύδρευσης, να πληρώσουν τις οφειλές τους, ειδάλλως θα προχωρήσει σε σφράγιση παροχών σύμφωνα με το άρθρο 5 του κανονισμού ύδρευσης (δείτε εδώ).
Ακριβώς την ίδια ανακοίνωση έβγαλε ο Δήμος Ξηρομέρου στις 29 Σεπτεμβρίου 2016 (δείτε εδώ), ακριβώς την ίδια στις 14 Ιουλίου 2017 (δείτε εδώ) και ακριβώς την ίδια στις 17 Νοεμβρίου 2017 (δείτε εδώ).
Δεν θέλουμε να απαριθμήσουμε πόσες φορές μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο έχει ακουστεί από τον επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής το ίδιο πράγμα, για εφαρμογή του κανονισμού ύδρευσης προς όλους και τέρμα τα ψέματα, θα σφραγίσουμε παροχές, για έξυπνους που δεν πληρώνουν και τις γριούλες που πληρώνουν...., και ως εδώ ήταν και δεν πάει άλλο και και και. Αμέτρητες πράγματι φορές, τόσες, που κάθε φορά που το ξανά ακούμε, ηχεί ως γραφικό στα αφτιά μας.
Το δικό μας επώνυμο σχόλιο γι αυτή την περίπτωση είναι: «Θέλει αρετή και τόλμη η εφαρμογή του κανονισμού ύδρευσης στον Δήμο Ξηρομέρου. Θέλει αρετή και τόλμη να πας κόντρα στη φύση σου, δηλαδή να δυσαρεστήσεις ψηφοφόρους - πελάτες - υποψήφιους και μάλιστα πολύ περισσότερο εν όψει Δημοτικών Εκλογών».
Αυτά για να μην νομίζουν κάποιοι ότι εμείς ζούμε σε άλλο κόσμο και δεν γνωρίζουμε τι γίνεται με τα κλεισίματα του ματιού και τα χτυπήματα στη πλάτη της τοπικής μας διοίκησης διαχρονικά, όσον αφορά τα τέλη ύδρευσης. Φέρνουν ψήφους τα τέλη ύδρευσης...

4 σχόλια:

  1. χα χα χα. αυτοι ειναι πολυ ωραιοι.
    αυτοι κοροιδευουν και εμας και τους εαυτους τους
    απο το σεπτεβριο του 2016 που εβγαλαν την προτω ανακοινωση μεχρι σημερα ποσες παροχες σφραγισαν???
    δεν θελουμε ονοματα. αριθμο και χωριο
    για τις παρανομες δεν τις ξερουν????

    σκαμε στα γελια με δαυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν για τα απλα και τα αυτονόητα(απλή εφαρμογή του κανονισμού ύδρευσης)
    χρειαζεται αρετή και τόλμη
    τότε τι χρειάζεται για τα Αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ ''ανώνυμε'' και νέο γραφείο τύπου της νέας διοίκησης. Ούτε που ξέρεις τι λες, πάντα φυσικά κρυπτόμενος και ανώνυμα, γιατί αν βάλεις το ονομά σου θα γελάσουμε πολύ, αλλά δυστυχώς για σένα αφήνεις ίχνη σαν χαζός λαδοποντικός που είσαι.
    Τράβα να εισπράξεις τώρα.... και φυσικά το σχόλιο σου δεν το βάζουμε.

    ΜΕ ΣΥΜΠΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι νερό θα μας κόψουν...??αυτο που πληρωσαμε 2 φορες κ φαίνεται κ χρεωμένο...ας ερθουν να μου το κωψουνν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.