Θέμα λίγων ημερών η έναρξη αιτήσεων για κοινωφελή εργασία στους Δήμους. 65 οι θέσεις για τον Δήμο Ξηρομέρου.


Θέμα λίγων ημερών είναι να ξεκινήσουν οι αιτήσεις για την κοινωφελή εργασία στους Δήμους. Και για φέτος θα τρέξει μέσω ΟΑΕΔ, με τις αιτήσεις να γίνονται ηλεκτρονικά.
Ο Δήμος Ξηρομέρου, σύμφωνα με το έγγραφο που σας παρουσιάζουμε παρακάτω, δικαιούνται 65 θέσεις εργαζομένων οκτάμηνης σύμβασης και ελπίζουμε να έχει γίνει μία σωστή και σοβαρή προεργασία, ώστε να έχουμε ζητήσει καταρχήν τις κατάλληλες ειδικότητες και κατά δεύτερον, με σωστές τοποθετήσεις και διαχείριση του συγκεκριμένου προσωπικού, να ωφεληθούμε τα μέγιστα από αυτόν τον πολύ σημαντικό θεσμό, ειδικά στον δικό μας Δήμο ο οποίος αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα από την έλλειψη προσωπικού.
Προσωπική μας γνώμη είναι, ότι για να υπάρξει καλύτερη απόδοση, όσον αφορά τους εργαζόμενους των οκταμήνων στον τομέα της καθαριότητας στα χωριά μας, θα πρέπει σε αυτό το κομμάτι να εμπλακούν οι Πρόεδροι των Τ.Κ. και της Δ.Κ.
Πραγματικά στα προβλήματα που άπτονται της καθημερινότητας του δημότη, μπορεί να γίνει πολύ μεγάλο έργο αν υπάρξει απλώς σωστή οργάνωση και η δημοτική αρχή θα καρπωθεί προς όφελος της αυτό το έργο.
Μπορεί να αλλάξει άρδην η εικόνα στα χωριά μας, αλλά και στις κρίσεις των δημοτών σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στα θέματα της καθημερινότητας του, οι οποίες σήμερα είναι εξόχως αρνητικές για την δημοτική αρχή και όχι άδικα.
Για ότι νεότερο υπάρξει όσον αφορά το θέμα της κοινωφελούς εργασίας, θα σας ενημερώσουμε με σχετικές μας αναρτήσεις.
Δείτε εδώ το έγγραφο με την κατανομή θέσεων στους Δήμους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.