Η μηχανή του χρόνου: Ο Επιτάφιος στον παλιό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Μύτικα.


Μεγάλη Παρασκευή σήμερα και επιλέγουμε να σας παρουσιάσουμε μία φωτογραφία του 1950 περίπου, που σας την έχουμε δείξει και παλαιότερα.
Απαθανατίζει μία ομάδα γυναικών από τον Μύτικα, στην παλιά εκκλησία του Αγίου Νικολάου, πριν δηλαδή ακόμα χτιστεί η σημερινή εκκλησία του Μύτικα, να έχουν μόλις στολίσει τον Επιτάφιο. 
Πραγματικά μία θαυμάσια φωτογραφία και ευχαριστούμε θερμά την συμπατριώτισσα μας κα Βάσω Τσαμπιέρη για την ευγενική παραχώρηση. Καλό Πάσχα Βάσω...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.