Γιόρτασε η Κανδήλα την πολιούχο της Ζωοδόχο Πηγή.


Φωτογραφίες: κα Βάσω Παππά.

Με λαμπρότητα και κατάνυξη, η Κανδήλα Ξηρομέρου, τίμησε και γιόρτασε και φέτος την Πολιούχο της, την Ζωοδόχο Πηγή.
Σήμερα ανήμερα της εορτής, μετά το πέρας της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, πραγματοποιήθηκε λιτανεία της Εικόνας στους δρόμους της Κανδήλας και στη συνέχεια πλήθος κόσμου απόλαυσε χορούς στο προαύλιο της εκκλησίας από τα χορευτικά που ήταν ντυμένα με τις παραδοσιακές στολές τους.
Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Λύτρας, ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Γκόλιας, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Τσάρκος, Πρόεδροι γειτονικών κοινοτήτων, κ.α.
Χρόνια Πολλά Κανδήλα....0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.