Έγκριση κατ' εξαίρεση οδήγησης οχημάτων του Δήμου Ξηρομέρου από αιρετό και από υπαλλήλους.


Με το υπ' αριθμόν έγγραφο 1838/6.3.2018, ο Δήμος Ξηρομέρου αιτήθηκε και  εισηγήθηκε την έγκριση της κατ’ εξαίρεση οδήγηση οχημάτων του Δήμου από αιρετό και υπαλλήλους του Δήμου, για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών. Το έγγραφο κατατέθηκε προς της Αποκεντρωμένη  Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου και εγκρίθηκε η κατ’ εξαίρεση οδήγηση.
Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Δήμος Ξηρομέρου έχει έλλειψη από την ειδικότητα των οδηγών (τελείωσαν και τα οκτάμηνα), γι αυτό και προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, δηλαδή της αίτησης για κατ' εξαίρεση οδήγησης οχημάτων του Δήμου από αιρετό και από υπαλλήλους, αυστηρά και μόνο για υπηρεσιακούς λόγους.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της έγκρισης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.