Τα ψιλά γράμματα που δεν βλέπει ο κ. Δήμαρχος για τις πλωτές του Μύτικα.

Φωτογραφία Μαρτίου 2018 (με χοντρά γράμματα).

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στις 30.3.2018, ρωτήθηκε από τον δημοτικό Σύμβουλο κ. Λευτέρη Μάντζαρη για τις πλωτές του Μύτικα και απάντησε ότι γράψαμε ανακρίβειες, για φωτογραφίες του 2012 και κάτι για ψιλά γράμματα που δεν βλέπουν οι αναγνώστες, δηλαδή σωρηδόν ανακρίβειες και ψέμματα.
Καταρχήν δείτε εδώ τι γράψαμε για να βγάλετε μόνοι τα συμπεράσματα σας.
Ενημερώνουμε λοιπόν τον κ. Δήμαρχο ότι:
  • Η πρώτη φωτογραφία είναι του Μαρτίου του 2018, με την πλωτή να έχει φύγει όλη αριστερά και ευτυχώς που έσπευσε αμέσως ιδιώτης που έτυχε να είναι παρόν, την τράβηξε και την έδεσε πίσω στην θέση της, αλλιώς θα έβλεπε τις εικόνες του 2012. Μάλλον ήταν πολύ ψιλά τα γράμματα και δεν τα είδε ο κ. Δήμαρχος. Του την ξαναβάζουμε την φωτογραφία με μεγαλύτερα γράμματα, να την δει λοιπόν αυτή την φορά. Μάρτιος 2018 κ. Δήμαρχε... και η πλωτή έχει φύγει όλη αριστερά.
  • Βάλαμε φωτογραφίες του 2012, γράφοντας το εμείς οι ίδιοι από κάτω, για να καταλάβει τι θα συμβεί μέσα στο λιμάνι αν οι πλωτές που είναι στον αέρα φύγουν, ώστε να ανησυχήσει και να φροντίσει να λυθεί το πρόβλημα, όπως και ο δημοτικός του σύμβουλος κ. Βασίλης Μουρκούσης του ζήτησε επιτακτικά στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στις 16.2.2018.
  • Επίσης στην ανάρτηση μας υπάρχουν και δύο εντάλματα πληρωμής, υπογεγραμμένα από τον ίδιο, ΜΕ ΧΟΝΤΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, τα οποία κόπηκαν για συντήρηση των πλωτών εξεδρών το 2016 και 2017, οι οποίες όμως πλωτές ήταν ανέλπιστα στον αέρα έως σήμερα και γι αυτό τρέχει τώρα να τις συντηρήσει. Γι αυτό υπάρχει καμία απάντηση; Πως γίνεται να χρειάζονται συντήρηση οι πλωτές που συντηρήθηκαν το 2016 και και 2017;  Ήδη ήρθαν κάτω άνθρωποι εκ μέρους του Δήμου και ασχολήθηκαν με τις πλωτές, γιατί το ζήτημα ήταν υπαρκτό και αυτό δικαιώνει και την ανάρτηση μας.
Αυτά τα λίγα προς το παρόν από εμάς και ακούστε εδώ το ηχητικό, με τα ψέματα και την εσκεμμένη παραπληροφόρηση του κ. Δημάρχου, σχετικά με την ανάρτηση μας και μετά χαράς στη διάθεση του να φιλοξενήσουμε τις απαντήσεις του.

6 σχόλια:

  1. απαντηση με στοιχεια και τωρα θα ακολουθησει σιωπη
    τα ερωτηματα στο τελος με τα ενταλματα ειναι και τα πιο σοβαρα και τα οποια δεν μπορουν να απαντηθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απ' τα πολλα εντάλματα
      δεν βλεπουν τα ψιλα τα γράμματα

      Διαγραφή
  3. ΕΦΤΑ 59
    αυτοι ενδιαφέρονται μόνο για τα ΧΟΝΤΡΑ', ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δυο χρονιες βγηκαν ενταλματα πληρωμης για συντηρηση των προβλητων του μυτικα και αυτες με ομολογια του δημαρχου στο δημοτικο συμβουλιο ειναι ασυντηρητες. λεει πηραμε ολα τα υλικα και θα τις συντηρησουμε
    και τα λεφτα τι γινανε οεο???? τι εγινε τα προηγουμενα χρονια??? ποιοι υπογραψανε και παρεληφθησαν αυτες οι ανυπαρκτες τελικα συντηρησεις?
    παντως απο τα συνεφα δεν πεφτουμε δημαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τα κρεμυδακια τον δημαρχο
    Αμ θες και να μιλησεις καημενε
    Κατσε στα αυγα σου αφου ξερεις τι γινεται εκει πανω
    Θελει παντως πολυ θρασος να θες και να βγεις και στον αφρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.