10 εναλλακτικά και άγνωστα παραδεισένια νησιά της Ελλάδας από το πολύ γνωστό site www.lifo.gr.


Ένα αφιέρωμα του πολύ γνωστού site www.lifo.gr σας παρουσιάζουμε σήμερα. Το αφιέρωμα έγινε στις 9.7.2017 και έχει τίτλο «10 εναλλακτικά και άγνωστα παραδεισένια νησιά της Ελλάδας». Τρία από τα δέκα μέρη που παρουσιάζονται, είναι σε αποστάσεις βολής από τον Μύτικα.


Μιλάμε για τον Κάλαμο Λευκάδας με απόσταση κάτω του ναυτικού μιλίου από το λιμάνι του Μύτικα, τον Καστό Λευκάδας με απόσταση 4,5 ναυτικά μίλια και το Μεγανήσι με απόσταση 6,7 ναυτικά μίλια.
Δείτε το αφιέρωμα εδώ.

2 σχόλια:

 1. Ένα πλεονέκτημα που μπορεί να αξιοποιήσει ακόμη περισσότερο ο Μύτικας και να δημιουργηθούν νέα δεδομένα για την ευρύτερη περιοχή.

  Κάτοικος Καστού

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η σύνδεση της περιοχής μας με το διαρκώς αναπτυσσόμενο αεροδρόμιο του Ακτίου με δρόμο καλύτερο και ασφαλέστερο,
  θα υποβοηθήσει σημαντικά την τουριστική ανάπτυξη και μπορεί με την πάροδο του χρόνου να επιτυνχάνεται σταδιακά και η επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν,
  όπου είναι και το κυρίως ζητούμενο για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής των δύο γειτονικών μας νησιών Καλαμου-Καστού και Αλυζίας.
  Ευχαριστώ !
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.