Δελτίο Τύπου για το 5o Συμπόσιο Marketing τροφίμων και ποτών στο Αγρίνιο.


Η καινοτόμα για τα ελληνικά δεδομένα ιδέα της σύμπραξης του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ν. Αιτωλ/νίας Ε.Ν.Α. με το τμήμα της Διοίκησης Επιχειρήσεων Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών, η οποία γεννήθηκε προ έξι μηνών, έλαβε σάρκα και οστά το διήμερο 5 & 6 Μαΐου με την συνδιοργάνωση του 5ου Συμποσίου Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών.
Τολμήσαμε αυτό που σε άλλες εποχές ήταν ταμπού. Σχεδιάσαμε , συνεργαστήκαμε και υλοποιήσαμε μια απόλυτα, για τα δεδομένα του τόπου, εξωστρεφή εκδήλωση. Καταφέραμε ανάμεσα στην μιζέρια των καιρών και τις δυσκολίες των εποχών να οργανώσουμε ένα γεγονός στοχευμένο στον πυρήνα της επιχειρηματικότητας, της επιστημονικής κατάρτισης και της εξωστρέφειας.
Επισκέφτηκαν την πόλη μας και τίμησαν το Συμπόσιο με την παρουσία τους ο Δ/νων Σύμβουλος της ΕΨΑ ΑΕ κος Τσαούτος, ο Δ/νων Σύμβουλος της Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ κος Μαρλαφέκας, ο Δ/νων Σύμβουλος της Κερκυραϊκής Ζυθοποιίας Α.Ε. κος Καλούδης, η Υπεύθυνη Εξαγωγών της Παπαδημητρίου ΧΧ ΑΒΕΤ, ο γενικός Δ/ντης της DK Consultants κος Μίλης αλλά και ο ομότιμος καθηγητής του Ο.Π.Α. και πρόεδρος της ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, κος Αυλωνίτης.
Η Αιτωλ/νία και το Αγρίνιο έγινε για το διήμερο 5 & 6 Μαΐου το σημείο αναφοράς, όπου επιτυχημένα εθνικά επιχειρηματικά σχήματα και διακεκριμένα στελέχη τους συνάμα με τοπικούς επιχειρηματίες, κατέθεσαν τις εμπειρίες τους, την κουλτουρα τους, τις απόψεις τους και τις γνώσεις τους για την επιχειρηματικότητα. Η παρουσία όλων των ανωτέρω καταδεικνύει ξεκάθαρα την εξωστρέφεια του όλου εγχειρήματος και μάλιστα σε μια πόλη και σε ένα νομό όπου το έλλειμμα αυτής είναι πασιφανές.
Ο Σύνδεσμος απέδειξε ότι ακόμα και τα πιο μεγάλα, τα πιο τρελά και τα πιο δύσκολα γίνονται δυνατά, αρκεί να συνυπάρξουν υγιείς κοινωνικές ομάδες με μεράκι, διάθεση και όρεξη για προσφορά.
Ευχαριστούμε όλους εκείνους που επισκέφτηκαν και συμμετείχαν στα δρώμενα του Συμποσίου.
Συνεχίζουμε για το επόμενο…….0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.