Η μηχανή του χρόνου: Ο Μύτικας, οι άνθρωποι του και η θάλασσα.


Βαρκάδα στον πάνω Μύτικα, κοντά στο Φάρο, όπου υπήρχε μία υπέροχη παραλία, με χοντρές άσπρες - κατάλευκες πέτρες (αγούλι) και όλο κατάλευκη άμμο στον βυθό, όπου το καλοκαίρι γέμιζε με λουόμενους.
Η φωτογραφία πρέπει να είναι αρχές της δεκαετίας του '70 και οι εικονιζόμενοι που απολαμβάνουν την βαρκάδα, πρέπει να είναι αν δεν κάνουμε λάθος, η Άντζυ Θεοφιλοπούλου και ο φίλος μας ο Μιχάλης ο Ραπτόπουλος, που τόσο αναπάντεχα και αρκετά νέος έφυγε από κοντά μας.
Ευχαριστούμε πολύ την κα Άντζυ Θεοφιλοπούλου για την ευγενική παραχώρηση της φωτογραφίας, αλλά και των άλλων που μας παραχώρησε, οι οποίες είναι πολύ σπάνιες και δεν κυκλοφορούν πουθενά. Θα σας τις παρουσιάσουμε σταδιακά.

1 σχόλιο:

  1. Το ωραιοτερο μερος του Μυτικα που σημερα εγινε....Μανχαταν .Και η ωραιοτερη θαλασσα ποιυ γεμισε αχινους απο τα μπαζα που ανεξελεκτα εριξαν μεσα . Αλλα ας μην ελειπε ο αγαπημενος Μιχαλης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.