Νεκρή χελώνα καρέτα - καρέτα στον Μύτικα.


Από χθες μία χελώνα καρέτα - καρέτα πεθαμένη, έχει ξεβραστεί στον Μύτικα και συγκεκριμένα στο σημείο που είναι το ουζερί «Στου Θωμά». Όπως μας ενημέρωσαν περίοικοι, η μυρωδιά είναι ανυπόφορη στο σημείο και κάποιοι ειδοποίησαν την Τ.Κ. Μύτικα για το γεγονός, αλλά μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει απομακρυνθεί από την παραλία και πρέπει αυτό να γίνει σύντομα.
Χωρίς να το ξέρουμε σίγουρα, νομίζουμε ότι υπάρχει μία προβλεπόμενη διαδικασία όπου πρέπει πρώτα να ειδοποιηθεί το Λιμεναρχείο Λευκάδας (τηλ. 2645022322), ώστε να καταγραφεί μιας και πρόκειται για προστατευόμενο είδος και μετά μπορεί να περισυνελεγεί.
Ας το δουν οι αρμόδιοι και ας πράξουν τα προβλεπόμενα σύντομα, γιατί όσο μένει εκεί, τόσο πιο αφόρητη θα γίνεται η μυρωδιά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.