Νέα εταιρεία ενοικίασης ταχύπλοων σκαφών στον Μύτικα Αιτ/νίας (videos από drone).


Με μεγάλη χαρά ενημερωθήκαμε με e-mail από τους επιχειρηματίες και σας παρουσιάζουμε μέσα από το Blog μας, την νέα εταιρία ενοικίασης ταχύπλοων σκαφών που θα δραστηριοποιείται στον Μύτικα Αιτ/νίας από αυτό Καλοκαίρι και για όλο το χρόνο και την καταχωρούμε μόνιμα στην ενότητα ''Χρήσιμα''.
Η εταιρεία ονομάζεται ''Nemo'', έχει ήδη νοικιάσει γραφεία στον Μύτικα και φυσικά διαθέτει ένα πλήρες site (https://nemorentaboat.gr/), όπου μπορείτε να βρείτε τα πάντα σχετικά με την διαδικασία ενοικίασης των σκαφών. 
Εμείς καλωσορίζουμε τους ανθρώπους αυτούς στον φιλόξενο Μύτικα, τους ευχόμαστε καλές δουλειές και χαιρόμαστε πάρα πολύ που επιτέλους στον Μύτικα, ένα μέρος ιδανικό για θαλάσσιο τουρισμό, βλέπουμε από πέρυσι σε αυτό το κομμάτι να γίνονται σημαντικές επενδύσεις, σε κάτι που έλειπε πολύ και όλοι το αναζητούσαν και απορούσαν που δεν υπήρχε.
Με ιδανικό καιρό και χαμηλό κυματισμό ένεκα της γεωγραφίας της περιοχής, με τα νησιά Κάλαμο και Καστό Λευκάδας πολύ κοντά, με τα νησιά Μεγανήσι, Σκορπιό, Άτοκο, Λευκάδα και Ιθάκη σε προσιτή απόσταση, με πραγματικά αμέτρητες παραλίες, διαφορετικές μεταξύ τους σε απόσταση βολής από τον Μύτικα, με ασφαλές λιμάνι, αλλά και πολύ χώρο για αγκυροβολία αρόδο, ο Μύτικας είναι ιδανικό ορμητήριο για να κάνει κάποιος τις διακοπές του και να νιώσει την μαγεία, την ελευθερία και τα μοναδικά συναισθήματα που προκαλεί η θάλασσα.
Σας παρουσιάζουμε παρακάτω πέντε videos με drone από την ιστοσελίδα των ενοικιαζόμενων σκαφών ''Nemo'', που είναι πραγματική διαφήμιση για όλη την περιοχή.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.