Πάνω από δύο μήνες τρέχει στο δρόμο πόσιμο νερό από το δίκτυο ύδρευσης του Αρχοντοχωρίου.


Εδώ και παραπάνω από δύο μήνες, ερχόμενοι από Αγρίνιο προς Μύτικα και το ανάποδο, περνώντας από τον Πύργο στο Αρχοντοχώρι, έχουμε διαπιστώσει ότι στο οδόστρωμα τρέχει συνεχώς πολύ νερό. Μάθαμε ότι έχει υποστεί βλάβη το δίκτυο ύδρευσης που στέλνει το νερό στο Αρχοντοχώρι.
Μιλάμε όπως προείπαμε για πάνω από δύο μήνες που τρέχει στο σημείο συνεχώς πάρα πολύ νερό, άρα έχουμε σίγουρα τριψήφιο αριθμό κυβικών πόσιμου νερού χαμένο και συνεχής λειτουργία των αντλιών ύδρευσης με φυσικό επακόλουθο την μεγάλη κατανάλωση ρεύματος και φυσικά μηχανικές φθορές στα μοτέρ των αντλιών.
Το θέμα το θέσαμε στον Αντιδήμαρχο της ύδρευσης κ. Θεόδωρο Λιβάνη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του Μύτικα και μας απάντησε ότι το γνωρίζει, αλλά δυστυχώς τρέχει σε άλλες βλάβες που είναι πιο σοβαρές και δεν έχει καταφέρει να πάει εκεί ακόμη και ελπίζει μέσα στην βδομάδα να μπορέσει να πάει και να επισκευάσει την βλάβη. Μία απάντηση ανθρώπινη κατά την γνώμη μας από ένα άνθρωπο που τρέχει με αυτά που διαθέτει να κάνει την δουλειά, με τη δική μας γνώμη σε διαφορετικό μήκος κύματος, για τις βαθύτερες αιτίες όλου αυτού που δημιουργείται, να έχει διατυπωθεί σε πολλές προηγούμενες αναρτήσεις μας, με τελευταία αυτή που είναι λίγο πιο κάτω και αφορά τις προσλήψεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων, αλλά βάζοντας και θέματα οργάνωσης, προτεραιοτήτων και συντονισμού στην κουβέντα.
Του είπαμε ότι οφείλουμε να το αναδείξουμε πλέον, γιατί έχει περάσει πάρα πολύ καιρός που υπάρχει αυτό το πρόβλημα.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.