Ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα, συμμετέχει στο 2ο Φεστιβάλ Ξηρομερίτικης Γευσιγνωσίας.


Ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα, συμμετέχει για πρώτη φορά στο 2ο Φεστιβάλ Ξηρομερίτικης Γευσιγνωσίας, που θα γίνει στην πλατεία της Κατούνας την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 και ώρα 06:30 μ.μ., με διοργανωτή το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας.
Κάθε συμμετέχων στο διαγωνισμό, διαθέτοντας μία διπλή εστία και ένα φουρνάκι, θα πρέπει εντός 50 λεπτών να ετοιμάσει και να παρουσιάσει ένα πιάτο, με κύριο υλικό μαγειρέματος το κρέας.
Καλή επιτυχία γυναίκες και με την ευχή μας το χρυσό, αλλά και αν δεν έρθει δεν πειράζει. Μόνο η συμμετοχή είναι ήδη για έπαινο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.