Η μηχανή του χρόνου: Ο κάτω Μύτικας την δεκαετία του '70.


Ο κάτω Μύτικας την δεκαετία του '70 και συγκεκριμένα είναι στην παραλία στον κάτω Μύτικα στα ''Χατζαρέικα'' το 1975. Μία φωτογραφία από έναν άλλο Μύτικα, πιο γραφικό και πιο όμορφο κατά την γνώμη μας.
Για όποιους προλάβανε την συγκεκριμένη παραλία και την θυμούνται, ήταν με χοντρό άσπρο βότσαλο και με πολύ κόσμο να την επιλέγει για το μπάνιο του.
Η συγκεκριμένη παραλία δεν υπάρχει σήμερα, μιας και εκεί έχει κατασκευαστεί το υπάρχον αλιευτικό καταφύγιο και η σταματημένη από το ΣτΕ, παράνομη επέκταση του υπάρχοντος αλιευτικού καταφυγίου (έτσι ακριβώς ήταν δηλωμένο το έργο).
Ευχαριστούμε θερμά τον φίλο Πάνο Παπαστάμο για την πολύ όμορφη φωτογραφία που ποστάρισε στο Facebook και εικονιζόμενοι είναι ο Νίκος Χατζαράς και η μητέρα του θεια Γιώργαινα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.