Ενοικιάζονται βάρκες και ταχύπλοα σκάφη στον Μύτικα Αιτ/νίας.


Φέτος στον Μύτικα έχουμε πολλές επιχειρηματικές κινήσεις στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού και σήμερα θα σας παρουσιάσουμε άλλη μία, όπως μας ενημέρωσε με σχετικό e-mail που μας απέστειλε ο επιχειρηματίας, ο οποίος για 2η συνεχή χρονιά έρχεται στον Μύτικα, αυτή την φορά με μεγαλύτερο αριθμό και γκάμα ενοικιαζόμενων σκαφών.
Για όλο το Καλοκαίρι λοιπόν άλλη μία εταιρία ενοικίασης ταχύπλοων σκαφών θα δραστηριοποιείται στον Μύτικα Αιτ/νίας και την καταχωρούμε μόνιμα στην ενότητα ''Χρήσιμα''.
Η εταιρεία, προς διευκόλυνση των πελατών της, διαθέτει ένα πλήρες και χρηστικό Blog (http://mytikasrentboat.blogspot.com/), όπου μπορείτε να βρείτε τα πάντα σχετικά με την διαδικασία ενοικίασης των σκαφών.

Μας γράφουν στο e-mail που μας έστειλαν:
«Με σημείο αναφοράς τον Μύτικα Αιτ/νίας, ο οποίος διαθέτει ασφαλές λιμάνι, στο οποίο έχουμε αγκυροβολημένες τις βάρκες μας και τα σκάφη μας, με τον καιρό σύμμαχο μιας και τους καλοκαιρινούς μήνες έχουμε χαμηλής έντασης αέρηδες με κύρια διεύθυνση Νοτιοδυτική, Δυτική και Βορειοδυτική, με τον κυματισμό να μην είναι μεγάλος λόγω της κάλυψης της περιοχής από τα πολύ κοντινά νησιά Κάλαμο και Καστό Λευκάδας, με πραγματικά αμέτρητες παραλίες διαφορετικές μεταξύ τους σε απόσταση λίγων ναυτικών μιλίων από τον Μύτικα, θα λέγαμε ότι έχουμε ένα ιδανικό μέρος για να κάνει κάποιος τις καλοκαιρινές διακοπές του και να γνωρίσει την ομορφιά της θάλασσας.
Με τις βάρκες που διαθέτουμε, οι οποίες δεν χρειάζονται δίπλωμα ταχύπλοου, μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλες τις πανέμορφες παραλίες των δύο νησιών Καλάμου και Καστού Λευκάδας ακόμα και στο Μεγανήσι, που βρίσκονται απέναντι από το λιμάνι του Μύτικα και σε απόσταση λίγων ναυτικών μιλίων.
Με τα σκάφη που διαθέτουμε, για τα οποία απαιτείται δίπλωμα ταχύπλοου, μπορείτε να ταξιδέψετε ακόμα πιο μακριά για Λευκάδα, Ιθάκη και Κεφαλλονιά».
Εμείς καλωσορίζουμε και τον συγκεκριμένο άνθρωπο στον φιλόξενο Μύτικα, του ευχόμαστε καλές δουλειές και χαιρόμαστε πάρα πολύ που επιτέλους στον Μύτικα, ένα μέρος ιδανικό για θαλάσσιο τουρισμό, βλέπουμε από πέρυσι σε αυτό το κομμάτι να γίνονται σημαντικές επενδύσεις, σε κάτι που έλειπε πολύ και όλοι το αναζητούσαν και απορούσαν που δεν υπήρχε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.