Ο συμπατριώτης μας Γιώργος Λιάβας από το Αρχοντοχώρι, ανέβηκε στην πρώτη ομάδα του Παναιτωλικού.


Ο συμπατριώτης μας Γιώργος Λιάβας από το Αρχοντοχώρι, επιλέχθηκε από τον Τραΐανό Δέλλα, προπονητή της ανδρικής ομάδας του Παναιτωλικού, να προπονείται με την επαγγελματική ομάδα, αρχής γενομένης την Κυριακή 1 Ιουλίου, με την έναρξη της προετοιμασίας.
Ο Γιώργος είναι επίσης διεθνής με την Εθνική Ομάδα Κ 17.  Άνθρωποι που τον ξέρουν καλά, μιλάνε για ένα παιδί με περίσσιο ταλέντο, ήθος και με πολύ όρεξη για δουλειά και πιστεύουν ότι αν συνεχίσει έτσι, είναι σίγουρο ότι θα πάει πολύ ψηλά.
Δείτε εδώ την είδηση του ανεβάσματος του Γιώργου στην πρώτη ομάδα, από το επίσημο site του Παναιτωλικού.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.