Επίσκεψη στο Μουσείο θαλάσσιας χλωρίδας και πανίδας στον Καστό Λευκάδας, του Δημοτικού Σχολείου Βασιλικής.


Με σχετική μας ανάρτηση στις 21 Μαΐου σας ενημερώσαμε για την έναρξη λειτουργίας του Μουσείου θαλάσσιας χλωρίδας και πανίδας στον γειτονικό μας, αγαπημένο και πανέμορφο Καστό Λευκάδας (δείτε εδώ), μία ιδέα υπέροχη που δείχνει ότι όταν οι άνθρωποι ενός τόπου νοιάζονται πραγματικά, έχουν κάψα και αγαπάνε το μέρος τους, κάνουν σημαντικά πράγματα.
Σήμερα σας ενημερώνουμε για την επίσκεψη στο Μουσείο του Δημοτικού Σχολείου Βασιλικής και ήδη αυτός ο νέος πόλος που δημιουργήθηκε στον Καστό Λευκάδας αρχίζει να αποδίδει την προστιθέμενη του αξία στον τόπο και σε όλους τους κατοίκους.


2 σχόλια:

  1. Όπως τα γράφεις είναι φίλε μπλόγκερ. Πραγματική αγάπη στον τόπο είναι το μυστικό και όχι τυχάρπαστοι απαίδευτοι άσχετοι και ιδιοτελείς.
    Χαίρομαι για το Καστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το χρόνο θα καταλάβουμε τι ειναι για τον τόπο μας ,
    τα δυό νησια νησιά Καστός-Κάλαμος και Αλυζία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.