Ξεκίνησε την λειτουργία του το νέο ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα.


Μετά από 30 και πλέον χρόνια, τέλος εποχής για την Τράπεζα Πειραιώς του Μύτικα, με τελευταίο επεισόδιο την φυγή και του ΑΤΜ προχτές. Ευτυχώς όμως βρέθηκε νέος χώρος και η Τράπεζα Πειραιώς τελικά θα κρατήσει το ΑΤΜ στον Μύτικα.
Το νέο ΑΤΜ βρίσκεται στο ΛΙΟΤΟΣ Super Market Praxis στον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα και από προχτές έχει τεθεί σε λειτουργία εξυπηρετώντας τους μόνιμους κατοίκους του Μύτικα και της γύρω περιοχής, αλλά κυρίως τους επισκέπτες.
Ελπίζουμε να εφοδιάζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε ο κόσμος να εξυπηρετείται κανονικά. Επίσης δικές μας πληροφορίες μιλάνε και για την εγκατάσταση και άλλου ΑΤΜ, άλλης Τράπεζας, στο Ταχυδρομείο του Μύτικα. Μακάρι αυτές οι πληροφορίες μας να βγουν αληθινές...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.