Με επιτυχία η εκδρομή των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Ξηρομέρου στο Ναύπλιο.


Αστακός, 28/6/2018
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Ν.Π.Ι.Δ.
Ταχ. Δ/νση: Παραλιακή Οδός Αστακού 
Ταχ. Κώδικας: 30006
Τηλέφωνο - Fax: 2646041482
e-mail: koinofelisxiromerou@gmail.com
Πληροφορίες: Γεωργούλας Κων/νος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά, με μεγάλη συμμετοχή, η εκδρομή των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Ξηρομέρου (Αστακού - Φυτειών - Κανδήλας).
Συγκεκριμένα, η εκδρομή έγινε χθες 27/6/2018, με 4 λεωφορεία και περιελάμβανε επίσκεψη στο φρούριο του Παλαμηδίου στο Ναύπλιο. Οι γονείς με τα παιδιά τους είχαν την δυνατότητα να περιηγηθούν στο φρούριο και να δουν από κοντά τους επιβλητικούς προμαχώνες, το εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα, το μέρος όπου φυλακίστηκε ο Κολοκοτρώνης, ενώ η θέα του υπέροχου Ναυπλίου και το μαγευτικό Μπούρτζι χάρισαν σε όλους μια υπέροχη εμπειρία.
Ακολούθησε αρκετός ελεύθερος χρόνος στην πόλη του Ναυπλίου, που παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, δεν έμεινε ανεκμετάλλευτος!
Αξίζει να αναφερθεί η θετική συμβολή του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ξηρομέρου κ. Κώστα Γεωργούλα και του Διοικητικού Συμβουλίου για την πραγματοποίηση αυτής της εκδρομής. Το Συμβούλιο και ο Προέδρος, την στήριξαν με κάθε μέσο, ενώ φρόντισαν να προσφέρουν και κεράσματα σε όλους τους συμμετέχοντες.
Να σημειωθεί η άριστη συνεργασία με τους γονείς των παιδιών αλλά και με τα ίδια τα παιδιά, που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή της εκδρομής μας.
Το προσωπικό των Κ.Δ.Α.Π. (Αστακού - Φυτειών - Κανδήλας) θα ήθελε να σας ευχαριστήσει όλους και ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.