Αναγνώστης του Blog μας: Μπήκαν άρπα κόλα οι ομπρέλες....


Από αναγνώστη του Blog μας πήραμε το παρακάτω κείμενο με e-mail και επισυναπτόμενες φωτογραφίες.

«Χθες 22/6/2018 μπήκαν επιτέλους οι περσινές μίνι ομπρέλες στη παραλία μετά το λιμάνι. Μπήκαν όμως άρπα κόλα, με αποτέλεσμα να μη μπορείς να καθίσεις από κάτω γιατί η άμμος αφέθηκε όπως σκάφθηκε από το μηχάνημα, ούτε ένα απλό στρώσιμο δεν αξιώθηκαν να κάνουν. Η Πρόεδρος επέβλεπε δεν τα είδε; Παράλληλα δεν αξιώθηκαν να κόψουν τα λίγα ξερά χόρτα, ούτε να μαζέψουν κάποια υλικά που έμειναν στην ακτή.
Η κατάσταση είναι επιεικώς απαράδεκτη. Κάνε ότι νομίζεις Βασίλη. Ευχαριστώ».

Σούλας Βασίλειος (τακτικό μέλος Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου): Επειδή δεν πρόλαβα να ενημερώσω τι συζητήθηκε στο Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου της Παρασκευής.
Τέθηκε από εμένα το θέμα της καθαριότητας της συγκεκριμένης παραλίας, της παραλίας από την είσοδο στον Βορό ως του Λαυράνου, το θέμα των ομπρελών (και το μέγεθος παλαιότερα και ο μειωμένος αριθμός σε αυτό το Δ.Σ) και το θέμα της σήμανσης με σημαδούρες, περιληπτικά σας ενημερώνω ότι εντός του Δ.Σ. δόθηκε η υπόσχεση ότι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, θα καθοριστούν με το φορτηγό και την τσάπα του Δήμου οι δύο παραλίες, ότι θα δοθεί εντολή να μπουν σημαδούρες περισσότερες στην παραλία του λιμανιού που θα φτάνουν έως το κάμπινγκ και θα κλείνουν προς τα μέσα, επίσης στην παραλία της τράπεζας και μερικές στο Φάρο ώστε να μην συμβεί κάποιο ατύχημα.
Για την παραλία του λιμανιού του Μύτικα ήταν να έρθουν 12 ξαπλώστρες και εξέφρασα την αντίρρηση μου, μιας και κατά την γνώμη μου το πολύ σε μία εβδομάδα θα έχουν εξαφανιστεί και ζήτησα να έρθουν όσες περισσότερες ομπρέλες γίνεται, ακόμα και να μπει και δεύτερη σειρά. Ο κόσμος εκεί ζητά ομπρέλες. Το αίτημα μου έγινε δεκτό.
Αυτά προς ενημέρωση και αναμένω και εγώ μαζί με τον φίλο αναγνώστη το δια ταύτα εντός της εβδομάδας, συμφωνώντας απολύτως με αυτά που επισημαίνει.






3 σχόλια:

  1. Δεν είναι δυνατόν να τα περιμένουμε όλα απ τον Δήμο βρε παιδιά.Οι ομπρέλες αυτές είναί,δωρεάν είναι μην εχουμε και τρελές απαιτήσεις
    Και για να εξυπηρησουν καποιους που δεν σέβονται τίποτα γύρω τους.Όσο για την καθαριότητα της παραλίας ευθύνεται ο καθένας χωριστά, εγώ, ε συ,ο διπλανος,αν δεν σκυβουμε να μαζέψουμε τα σκουπίδια που είναι μπροστά στο σπίτι μας και περιμένουμε την πρόεδρο να το κάνει, τότε μας αξίζει όλο αυτό.Το πιο εύκολο είναι να ρίχνουμε ευθύνες. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλε μου φιλε τι ψαχνεις να βρεις .ειναι γνωστο οτι ειμαστε ο ποιο βρωμικος δημος της ελλαδος .οπου βολευεται ο καθενας πεταει οτι γουσταρει και δεν δινει λογαριασμο σε κανεναν

      Διαγραφή
  2. Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες για την καθαριότητα. Ο Δήμος όμως οφείλει να μαζεύει τα καλαθάκια και τους κάδους. Και όχι κάθε 15 μερες. Τώρα το ότι οι ομπρέλες είναι δωρεάν, έτσι θα έπρεπε να είναι. Διαφορετικά θα έπρεπε να μισθωθεί η παραλία σε ιδιωτη και αυτός να χρεώνει. Και ανάλογα να μην επιτρέπει σε όσους δεν καταναλώνουν να χρησιμοποιούν την παραλία. Έχουμε να διδαχθούμε αλλα παραδείγματα από την Μύκονο, όχι αυτό. Ο Δήμος λοιπόν πρέπει να μεριμνήσει να βάλει και δεύτερη σειρά ομπρέλες. Και το ότι είναι δωρεάν δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι και σε άθλια κατάσταση το σύνολο. Δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό που λες για το δωρεάν. Είναι εξοργιστικο, φθηνο και απρεπές στον κόσμο που έρχεται και αφήνει στο χωριό τα όποια ωραία του λεφτά μπορεί να αφήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.