Μπράβο: Κάτοικος Αστακού, αφού πρώτα καθάρισε μόνος του την παιδική χαρά Αστακού, τώρα προχώρησε σε ψεκασμό για απεντόμωση!




Πριν λίγο καιρό ένας κάτοικος Αστακού (που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του) καθάρισε και ευπρέπισε από μόνος του την παιδική χαρά Αστακού (δείτε εδώ). Προχθές επανήλθε, όπως είχε δεσμευτεί και προχώρησε σε ψεκασμό για απεντόμωση στην παιδική χαρά.
Ο ίδιος μας γράφει:
Πραγματοποιήθηκε προχθές στις 31.05.2018 ψεκασμός για απεντόμωση στην παιδική χαρά Αστακού από τον κ. Άγγελο Φασούλα, όπως, άλλωστε, είχαμε δεσμευτεί ότι θα συμβεί. 
Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον κ. Φασούλα, ο οποίος αφιλοκερδώς δέχτηκε να συνδράμει στην προσπάθεια που κάνουμε για να είναι ασφαλείς οι χώροι, που παίζουν και δραστηριοποιούνται τα παιδιά μας.

Υ.Γ. 1: Καλύφθηκε ένα κομμάτι από ένα τεράστιο κενό από σπασμένες σανίδες, που υπήρχε σε μια από τις τσουλήθρες και το οποίο στάθηκε αφορμή να πέσουν από ύψος ενός μέτρου δύο παιδάκια, χωρίς ευτυχώς, να τραυματιστούν. 
Υ.Γ. 2: Όπως έγινε η αρχή με τον καθαρισμό από τη μεριά μας και άμεσα, η δημοτική αρχή άρχισε να πράττει τα αυτονόητα, έτσι θα θέλαμε να ακολουθήσει και στα υπόλοιπα. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία. 

Όταν ένας κούκος φέρνει την Άνοιξη!!!! Συγχαρητήρια....










2 σχόλια:

  1. Γενικώς η μοίρα μας είναι οι Ηρωϊκές ενέργειες. Φαίνεται μας έχει επηρεάσει η αύρα του Μεσολογγίου. Διαχρονικό ζήτημα. Μία αλλάζουμε μόνοι μας λάμπες στα λιμάνια, μία καθαρίζουμε μόνοι μας τις παιδικές χαρές, μία μόνοι μας τις απολυμάνσεις. Προς Θεού. Δεν είναι κακό. Το άσχημο είναι το ότι θα πρέπει να αποδεχθούμε ότι αυτή είναι η μοίρα μας. Είναι όμως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χειρότερο δέν είναι η καθαριότητα στο χώρο μας ,
      αυτό το λένε και είναι μισή αρχοντιά ,
      άλλο είναι το κακό και το χειρότερο.

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.