Παναγιώτης Στάικος: Εθελοντικός καθαρισμός λιμανιού και παραλιών Αστακού.


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Πέρα από την πρωινή ομορφιά του λιμανιού του Αστακού και μια αξιέπαινη δράση από τον ΝΑΟΑΣ (Ναυτικός Όμιλος Αστακού), τις Ιχθυοκαλλιέργειες ΝΗΡΕΑΣ Α.Ε, με τους δύτες του και τις φορτηγίδες του και τον Σύλλογο Χοβολιωτών Αστακού, για τον καθαρισμό του λιμανιού και των ακτών μας.
Εκεί ο Διευθυντής των Ιχθυοκαλλιεργειών ΝΗΡΕΑΣ Α.Ε κύριος Γιώργος Κυριακίδης με τους δύτες του και τις φορτηγίδες τους, οι οποίοι σήκωσαν το μεγάλο βάρος της δράσης, εκεί ο Πρόεδρος του ΝΑΟΑΣ κύριος Κώστας Γαλάνης, εκεί ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χοβολιωτών Αστακού κύριος Γιώργος Βασίλας και ο Αντιδήμαρχος κύριος Λιβάνης Θεόδωρος με τα δυο φορτηγά του Δήμου και δύο εργαζόμενους από τα τρίμηνα και λίγοι εθελοντές με δυνατή ψυχή.!!! Μπράβο τους.!!!

Καλό μήνα σε όλους σας

Αστακός 1/7/2018

Παναγιώτης Στάικος


2 σχόλια:

 1. ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ κάνα δυό-τρείς
  ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ
  οτι ο δήμος ειναι υπέρ του ... Εθελοντικού Κινήματος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ως απλό μέλος τηε τοπικής μας κοινωνίας θα ήθελα να ρωτήσω τα προεδρεία των δύο Ναυτικών Ομίλων της παραθαλάσσιας περιοχής μας,
  -πώς κατά την γνώμη τους αξιολογούν συνολικά το μέχρι τώρα έργο του νεοσυσταθέντος λιμενικού ταμείου του δήμου μας.
  Ευχαριστώ !
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.