Γιορτάζει το εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής στην Παναγούλα.


Το Σάββατο 7 Ιουλίου είναι η γιορτή της Αγίας Κυριακής και γιορτάζει το ομώνυμο εκκλησάκι στην Παναγούλα. Την Παρασκευή στις 08:00 μ.μ. θα τελεστεί ο Εσπερινός και το πρωί του Σαββάτου στις 07:00 π.μ. θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία.
Η πολύ μικρή αυτή εκκλησία βρίσκεται χτισμένη στο χωριό της Παναγούλας και αυτό που θα σας κάνει μεγάλη εντύπωση είναι η άριστη κατάσταση του μικρού αυτού ναού, αλλά και η περιποίηση του περιβάλλοντος χώρου.
Αυτό οφείλεται στην αδιάκοπη και εθελοντική εργασία ενός συμπολίτη μας με καταγωγή από την Παναγούλα, που με το προσωπικό του μεράκι και γούστο, έχει καταφέρει το μικρό και απέριττο αυτό εκκλησάκι να δείχνει τόσο όμορφο και περιποιημένο.
Σας παροτρύνουμε να παραβρεθείτε στον Εσπερινό την Παρασκευή, αλλά και στην Θεία Λειτουργία το πρωί του Σαββάτου, κάνοντας αυτή την μικρή βόλτα, επισκεπτόμενοι το πανέμορφο αυτό εκκλησάκι.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.