Ευχαριστίες για δωρεά δυο ηλεκτρονικών υπολογιστών στα Δημοτικά Σχολεία Κανδήλας και Μύτικα.Οι Διευθυντές Αλέξανδρος Παπαναστάσης και Ανδρέας Ζαρκαδούλας των Δημοτικών Σχολείων Κανδήλας και Μύτικα αντίστοιχα, το διδακτικό προσωπικό και ιδιαιτέρως οι μαθητές, εκφράζουν δημόσια τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον κύριο Gérard Jacques για τη δωρεά δυο ηλεκτρονικών υπολογιστών προκειμένου να ενισχυθεί το εκπαιδευτικό έργο στα Σχολεία μας.
Στις δύσκολες οικονομικά εποχές που ζούμε, τέτοιες ανιδιοτελείς προσφορές είναι άξιες ευχαριστηρίων και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και από άλλους συντοπίτες μας.
Ο κύριος Gérard είναι Γάλλος υπήκοος που αγάπησε τον τόπο μας τόσο, ώστε αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στη περιοχή μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.