Γιάννης Χρόνης προς Κώστα Γεωργούλα: Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει!!!


Του κ. Γιάννη Χρόνη.
Προέδρου Τ.Κ. Χρυσοβίτσας.

«Για γέλια, αλλά και για κλάματα» είναι όσα αναφέρει ο Κώστας Γεωργούλας στην πρόσφατη ανακοίνωσή του, αναφορικά με το γήπεδο Χρυσοβίτσας.
Ο κ. Γεωργούλας εξαφανισμένος 4 χρόνια από τα προβλήματα της Χρυσοβίτσας, έρχεται τώρα σαν υποψήφιος "σωτήρας" και βγαίνει σιγά σιγά στην πιάτσα προς άγρα ψηφοφόρων, περίπου ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές.
Η μόνη αξία που έχουν τα γραφόμενα της αστείας απάντησης για το γήπεδο και περί χορηγών κ.α., είναι ότι αντανακλούν τον πανικό που έχει κατακυριεύσει τον κ. Γεωργούλα, καθώς συναισθάνεται τη γενικευμένη δυσαρέσκεια των δημοτών.
Η ανικανότητα του να αντιμετωπίσει ακόμα και τα πλέον στοιχειώδη, τον έχει φέρει σε σημείο να έχει σύγχυση αρμοδιοτήτων με τους Αντιδημάρχους, με αποτέλεσμα τα πάντα να είναι «νεφελώδη και μπερδεμένα». Μέσα σε αυτό το αλαλούμ δεσπόζει το κυνήγι της καρέκλας και του έχοντος το επάνω χέρι στη διάθεση των κονδυλίων, που δεν έχουν καταλάβει ότι δεν είναι δικά τους, αλλά χρήματα των δημοτών.
Από πού και ως πού έχει αρμοδιότητα η Κοινωφελής για την τοποθέτηση πασσάλων και συρματοπλέγματος στο γήπεδο της Χρυσοβίτσας και όχι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Τσάρκος; - Ποιος φωστήρας άραγε ερμηνεύει κατά το δοκούν τα δημοτικά πράγματα; -Σοβαρευτείτε!!
Προς αποκατάσταση της αλήθειας, να επισημάνω τα εξής:
- Απευθύνθηκα στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Βασίλειο Τσάρκο και αιτήθηκα στις 23/4/2018 την περίφραξη γηπέδου ποδοσφαίρου.
- Όταν ξεκίνησαν οι εργασίες, ο Αντιδήμαρχος με διαβεβαίωσε ότι αρχίζουν τα έργα διαμόρφωσης και περίφραξης γηπέδου από τον Δήμο Ξηρομέρου.
- Λίγο πριν βγει η ανακοίνωση - ευχαριστίες, ξανά ο Αντιδήμαρχος μου τόνισε ότι είναι σε εξέλιξη τα έργα του γηπέδου.
Από ότι φαίνεται είναι σαφές ότι το έργο γίνεται με χρήματα των δημοτών, αλλά τελικά κανένας δεν ξέρει τι ισχύει; - Ποιος έχει ευθύνη και αρμοδιότητα για τα γήπεδα στο Δήμο Ξηρομέρου; - Μήπως πρέπει να επέμβει ο Δήμαρχος για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση;
Ρωτάμε ευθέως:
- Στην πρώτη σας ανακοίνωση κύριε Γεωργούλα στις 28-6-2018 (ανάρτηση στο μπλογκ Ξηρομερίτης), δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας ιδιώτης χορηγός για το γήπεδο. Γιατί τους αποκρύψατε; Εξηγήστε μας τι έχει συμβεί, πέστε μας όλη την αλήθεια; - Αλήθεια τι προϋπολογισμό έχει το έργο;
- Το γήπεδο λέτε γίνεται με την οικονομική στήριξη από ιδιώτες χορηγούς, χωρίς να έχει λάβει γνώση ούτε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, αλλά ούτε και η Τοπική Κοινότητα Χρυσοβίτσας, η οποία γνωμοδοτεί για τις δράσεις και τα έργα τοπικού χαρακτήρα. Δηλαδή μας λέτε -να ένα παράδειγμα- ότι μπορεί να έρθει ένας ιδιώτης χορηγός κι επειδή δεν του αρέσει η θέση στο μνημείο ηρώων στη πλατεία, να το μεταφέρει στο Αλογοβούνι χωρίς να ερωτηθεί η Τοπική Κοινότητα; - Ότι και να πει κανείς είναι περιττό…
Αντιλαμβανόμαστε κ. Γεωργούλα ότι σας έπεσε πολύ βαρύ το ευχαριστήριο στο Δήμαρχο και στους αρμόδιους Αντιδημάρχους, όμως πάντα σεβόμαστε τους εκλεγμένους στη τοπική αυτοδιοίκηση καθώς και τον θεσμικό τους ρόλο. Αυτούς επέλεξαν οι δημότες είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει.
Ακούστε λοιπόν κι αυτό:
Είμαι από τους ανθρώπους που έμαθα να εργάζομαι για το κοινό καλό της Χρυσοβίτσας, χωρίς παρωπίδες και πολιτικές σκοπιμότητες.
Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι μεθοδικά για το χωριό μου και τους συγχωριανούς μου, βοηθώντας σε πολλούς τομείς κάνοντας αυτό που τόσα χρόνια άλλοι που είχαν θέσεις και αξιώματα δεν έκαναν.
Είμαι περήφανος που στέκομαι καθημερινά δίπλα στα προβλήματα της των χωριανών και αντιδρώ άμεσα για να βοηθήσω τις οποίες μικρές και μεγάλες ελλείψεις και έχω αποδείξει ότι δεν με πτοούν και δεν με φοβίζουν τακτικές που γεμίζουν το τόπο μας με σκοταδισμό και φανατισμό. 
Κι ένα άλλο: Δεν επιβάλλεται και δεν προβλέπεται βάση «Καλλικράτη» ο Πρόεδρος να βρίσκεται κάθε μέρα στην έδρα του χωριού, ωστόσο η μικρή απουσία μου το τελευταίο διάστημα, όπως είναι γνωστό σε όλους, οφείλεται σε επαγγελματικούς λόγους για να ζήσω την οικογένεια μου, όμως δεν σταμάτησα ούτε στιγμή να διεκδικώ και να αγωνίζομαι για να συμφέροντα της Χρυσοβίτσας και των συγχωριανών μου.
- Ραντεβού κύριε Γεωργούλα στις 11 Αυγούστου 2018, στη Συνέλευση Κατοίκων Χρυσοβίτσας και ελπίζουμε να μην... απουσιάζετε...

Γιάννης Χρόνης 

Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου 

Υ.Γ.: Και μια τελευταία ενημέρωση κ. Γεωργούλα από τον απόντα Πρόεδρο όπως λέτε: Αυτή τη στιγμή η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανιας με συνεργεία κλείνει τις λακκούβες στο Βαλόστρατο...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.