Πρόσκληση για Γενική Συνέλευση στον Α.Ο. Αλυζιακό.


ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΜΥΤΙΚΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Επειδή η διετής θητεία της παρούσης διοίκησης του συλλόγου λήγει, καλούμε όλα τα μέλη και φίλους του Αλυζιακού σε Γενική Συνέλευση.
Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Μύτικα, την Κυριακή 22 Ιουλίου 2018, στις 09:30 π.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο, την ίδια μέρα στις 10:30 π.μ.
Επειδή θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες θα αφορούν το μέλλον του συλλόγου, η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.
Θα γίνει, επίσης, Διοικητικός - Αγωνιστικός και Οικονομικός απολογισμός της διετίας 2016 - 2018 και εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.