Καταγγελία για παράνομη εξαγωγή και λήψη αδρανών υλικών στην περιοχή του γηπέδου της Μπαμπίνης (φωτογραφίες).


Γίναμε δέκτες επώνυμων καταγγελιών, για παράνομη εξαγωγή και λήψη αδρανών υλικών στην περιοχή του γηπέδου της Μπαμπίνης, από εργολάβο. Η καταγγελία είναι διασταυρωμένη και ως έχουμε υποχρέωση αναδεικνύομαι το θέμα, λέγοντας ότι η υπόθεση της προστασίας του Περιβάλλοντος, είναι πρωτίστως υπόθεση των πολιτών και κυρίως αυτών που ζουν σε αυτές τις περιοχές που συμβαίνουν τέτοιες παράνομες επεμβάσεις, που υποβαθμίζουν το Περιβάλλον και την ποιότητα της ζωής των εκεί κατοικούντων και μην περιμένουμε από Δημοτικές Αρχές και Κεντρικές Υπηρεσίες να κινηθούν, αν εμείς οι πολίτες δεν κινηθούμε πρώτοι και δυναμικά.
Το Περιβάλλον το έχουμε δανειστεί από τις επόμενες γενιές και είναι καθήκον όλων μας να το προστατεύουμε και να το διατηρούμε για τους επόμενους.
Όπως μας τόνισαν οι καταγγέλλοντες, μέσα στο χωριό ανενόχλητος, σε χώρο που δεν είναι για τέτοιες δουλειές και χωρίς καμία σχετική αδειοδότηση, ο εν λόγω εργολάβος έπαιρνε αδρανή υλικά, με επακόλουθο την υποβάθμιση του Περιβάλλοντος, τον κίνδυνο κατολισθήσεων και πλημμυρών μελλοντικά.
Δεν ξέρουμε αν η Τ.Κ. Μπαμπίνης, ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Αστακού ή ο ίδιος ο Δήμαρχος έχουν λάβει γνώση και τι έχουν πράξει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.