Από νίκη σε νίκη ο Αλυζιακός. Επικράτησε με 1 - 0 της Δάφνης και συνεχίζει πρωτοπόρος και αήττητος.


Την 3η στην σειρά νίκη πραγματοποίησε ο Αλυζιακός το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Δάφνη Μεγ. Χώρας. Με το φτωχό με βάση την μορφή του αγώνα 1 - 0, πήρε το τρίποντο και συνεχίζει την φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα αήττητος, με καλές εμφανίσεις και όμορφο ποδόσφαιρο.
Στη έναρξη του αγώνα και στα πρώτα 20 λεπτά, είχαμε αναγνωριστικό παιχνίδι, χωρίς να δημιουργούνται αξιόλογες ευκαιρίες στις δύο εστίες.
Στο 23ο λεπτό ο Πάνος Γιαννείος του Αλυζιακού χτύπησε με ένα πολύ όμορφο γκολ. Απ' έξω αριστερά και εκτός περιοχής, έπιασε ένα ξερό δυνατό σουτ (κουτουπιέ) με το δεξί πόδι και η μπάλα παίρνοντας και εξωτερικά φάλτσα καρφώθηκε στην γωνία του τέρματος της Δάφνης. Πραγματικά ένα πανέμορφο και σπάνιο γκολ.



Στο 37ο λεπτό πάλι από σέντρα - σουτ του Πάνου Γιαννείου, η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 45ο λεπτό φοβερό σλάλομ του Δημήτρη Κατσαούνη του Αλυζιακού, πασάρει στον Κώστα Ταμπάκη, που με αλλεπάλληλες προσποιήσεις άδειασε και τον τερματοφύλακα, αλλά στο πλασέ δεν βρήκε γεμάτα την μπάλα η οποία βγήκε άουτ. Μεγάλη ευκαιρία.


Στο 49ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία, με την μπάλα να έρχεται από ψηλά στον αφύλακτο εντός της περιοχής Πάνο Γιαννείο, ο οποίος έπιασε με μία το σουτ, ελάχιστα άουτ η μπάλα.
Στο 52ο λεπτό διαμαρτυρία των παικτών της Δάφνης για χέρι εντός της περιοχής του Αλυζιακού. Προσωπική μας γνώμη είναι ότι πρόκειται για ακούσιο.
Στο 55ο λεπτό σε φάση τετ α τετ, ο έχοντας μπει αλλαγή για τον Αλυζιακό ο Πάνος Μαρούλης, αποκρούει πολύ δύσκολα ο τερματοφύλακας της Δάφνης.
Στο 65ο λεπτό σε φάση τετ α τετ ο Πάνος Γιαννείος, αποκρούει πολύ δύσκολα ο τερματοφύλακας της Δάφνης.
Στο 70ο λεπτό αποβολή για τον Δημήτρη Κατσαούνη του Αλυζιακού σε μία φάση με ένα σκληρό φάουλ σε συμπαίκτη του στο κέντρο του γηπέδου, από το σέντερ μπακ της Δάφνης. Αρκετά νεύρα σε αυτή την φάση από τους παίκτες και των δύο ομάδων.



Στο 72ο λεπτό ένα εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ από τον Πάνο Γιαννείο, πραγματικά με τα ακροδάκτυλα και τελευταία στιγμή έσωσε το σίγουρο γκολ ο τερματοφύλακας της Δάφνης.
Στο 80ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία χάνει ο Πάνος Μαρούλης, που αφύλακτος από τους αντιπάλους, με την μία πιάνει το σουτ ύστερα από σέντρα, με την μπάλα να πηγαίνει ελάχιστα άουτ.
Επόμενος αγώνας για τον Αλυζιακό πάλι εντός έδρας, με την φίλη και γειτονική ομάδα του Α.Ο. Αρχοντοχωρίου, η οποία έχει κάνει πολύ άσχημη εκκίνηση στο πρωτάθλημα με 3 ήττες και 0 βαθμούς.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία από το site www.olatagoal.gr.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.