4.960 € για προμήθεια εφαρμογών λογισμικού του Δήμου Ξηρομέρου. Στα 199.102,12 € οι απ' ευθείας αναθέσεις που αφορούν τα λογισμικά.


Με την απόφαση 138/2018 ''Απ' ευθείας ανάθεση για την προμήθεια προγραμμάτων εφαρμογών λογισμικού'', ο Δήμος Ξηρομέρου, διαθέτει για προμήθεια εφαρμογών λογισμικού ποσό 4.960 €. Δείτε εδώ την απόφαση.
Εμείς σαν Blog, προς διευκόλυνση των δημοτών που ενδιαφέρονται να γνωρίζουν, με την χρήση του Excel καταγράψαμε και αθροίσαμε όλες τις απ' ευθείας αναθέσεις του Δήμου Ξηρομέρου και των Νομικών του Προσώπων που αφορούν λογισμικά (συντήρηση, προμήθεια, αναβαθμίσεις, συνδρομές, δικτυακές υποδομές κ.α) και σας τις παρουσιάζουμε, ώστε να υπάρχει η γνώση και η δημόσια λογοδοσία των αιρετών (σκοπός δημιουργίας του «ΔΙΑΥΓΕΙΑ»).
Το αρχείο μας Excel αποτελείται από πέντε στήλες:
1η στήλη: Συνοπτική περιγραφή ανάθεσης.
2η στήλη: Ημερομηνία ανάρτησης στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».
3η στήλη: Υπερσύνδεσμος, ώστε να μπορείτε να δείτε το επίσημο έγγραφο.
4η στήλη: Ονοματεπώνυμο αναδόχου.
5η στήλη: Το ποσό της ανάθεσης.
Τονίζουμε ότι αυτά που δημοσιοποιούμε είναι ήδη δημοσιοποιημένα έγγραφα στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», ανοικτά και προσβάσιμα στον καθένα.
Κάποιες λίγες από τις απ' ευθείας αναθέσεις πιθανόν να έχουν ανακληθεί ή να έχει γίνει και αντιλογισμός τους, δηλαδή να μην έχουν εκτελεστεί τελικά. Το πόσες από αυτές έχουν ενταλματοποιηθεί και πόσες όχι, είναι πολύ δύσκολο να το παρακολουθήσουμε.
Καταγράψαμε 41 απ' ευθείας αναθέσεις συνολικής αξίας 199.102,12 €.
Δείτε εδώ το σχετικό αρχείο Excel.

8 σχόλια:

  1. Ο Χριστός και η Παναγία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ ΜΩΡΗ ΤΡΟΙΚΑ?????

    ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΩΣΕ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μισεύω και τα μάτια μου δακρύζουν λυπημένα,
    αχ πατρίδα μου γλυκιά δακρύζουν λυπημένα,
    αχ πατρίδα μου γλυκιά πόσο σ’ αγαπώ βαθιά.

    Στη ξενιτιά με στεναγμούς βραδιάζει ξημερώνει,
    αχ πατρίδα μου γλυκιά βραδιάζει ξημερώνει,
    αχ πατρίδα μου γλυκιά πόσο σ’ αγαπώ βαθιά.

    Έχετε για ψηλά βουνά και κάμπη με τα δάση,
    αχ πατρίδα μου γλυκιά και κάμπη με τα δάση,
    αχ πατρίδα μου γλυκιά πόσο σ’ αγαπώ βαθιά.

    Θα σ’ αγαπώ, θα σ’ αγαπώ ώσπου να ξεψυχήσω,
    αχ πατρίδα μου γλυκιά ώσπου να ξεψυχήσω,
    αχ πατρίδα μου γλυκιά πόσο σ’ αγαπώ βαθιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για άλλο λόγο γράφτηκε το τραγούδι. Και για πολύ λίγους. Δυστυχώς. Αν είχαν κάμποσοι ακόμα την ευαισθησία να συγκινηθούν στο άκουσμα του σίγουρα η πατρίδα μας θα είχε κάνει μερικά βήματα μπροστά. Δεν είμαστε ούτε 200 χρόνια κράτος. Και είμαστε ακόμα πριν 200 χρόνια. Τόσο απλά. Μπλόγκερ υπάρχει μια πολύ ωραία εκτέλεση αυτού του τραγουδιού από τον Λουκιανο Κηλαηδονη. Θα μπορουσες να την αναρτήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΕΛΟΙΟ ΠΟΣΟ
    ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε ! 4,21
    αυτό που ενοχλεί δέν είναι τόσο το ποσό των αναθέσεων, έτσι κι αλλιώς η οικονομία η Ελληνική εχει καταστραφεί προ πολλού.
    αυτο που ενοχλεί περισσότερο είναι οτι "εκμεταλεύονται" τον πολιτισμό της μικρής μας κοινωνίας, ένας πολιτισμός ανθρώπινος που λέει οτι : " δέν μιλάω γιατί αισθάνομαι ντροπή να μιλήσω δημόσια για οσα βλέπω να γίνονται γύρω μου "
    ο νοοών νοείτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.