Η μηχανή του χρόνου: Η ομάδα του χωριού μας ο Αλυζιακός. Ξεκινά αύριο Κυριακή το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας, με αντίπαλο την Αναγέννηση Στάνου.


Μία φωτογραφία όχι πολύ παλιά σας παρουσιάζουμε σήμερα. Είναι αρχές της δεκαετίας του '90 και αφορά την ομάδα του χωριού μας τον Αλυζιακό και συγκεκριμένα μία από τις πρώτες ομάδες του Αλυζιακού που συμμετείχαν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Την φωτογραφία μας της έδωσε ο Κώστας Βουλιέρης και αφορά ένα αγώνα Κυπέλλου στο γήπεδο του Παναιτωλικού.
Εικονίζονται από αριστερά προς τα δεξιά:
(Όρθιοι): Πάνος Παπαδόπουλος (Διοίκηση), Νίκος Στεφανής, Στάθης Νταής, Αντώνης Χατζαράς, Πάνος Λεκατσάς, Κώστας Βουλιέρης, Θεόδωρος Παβέλης, Πάνος Μαντάς, ο εκλιπών Κώστας Κατσιγιάννης (Διοίκηση), Παύλος Καρναβάς (Διοίκηση).
(Καθιστοί): Θεόδωρος Λάσκαρης, Νίκος Πολίτης, Νίκος Ζαμπέλης, Σπύρος Βασιλάκης, Μίλτος Γκαμπρέλας.
Ευχαριστούμε πολύ τον Κώστα Βουλιέρη για την παραχώρηση της συγκεκριμένης φωτογραφίας, όπως και πολλών άλλων, τις οποίες θα σας τις παρουσιάσουμε σταδιακά.
Επίσης θέλουμε να αναφερθούμε στην αυριανή έναρξη του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας, όπου η ομάδα μας ο Αλυζιακός, αντιμετωπίζει την πολύ ενισχυμένη και με βλέψεις ανόδου ομάδα της Αναγέννησης Στάνου.
Η ομάδα μας είναι ίδια με πέρυσι, εκτός τριών αποχωρήσεων, του Σωτήρη Αποστολάκη, Άρη Αποστολάκη και του Γιώργου Μαρουσάκη και δύο νέων μεταγραφών, του Ζαφείρη Μπουλιέρη και του Παναγιώτη Γιαννείου.
Κυριακή 7 Οκτωβρίου, στις 04:00 μ.μ., σέντρα στο γήπεδο του Μύτικα, για τον πρώτο αγώνα της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα και θα είμαστε όλοι εκεί.
Τέλος, νιώθουμε την ανάγκη να πάρουμε καθαρά και επώνυμα θέση για την επιλογή της ομάδας μας, να μην παίξει στην Α' κατηγορία, παρά την δικαιότατη άνοδο και την κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας.
Γνώμη μας ότι τα πόδια μας πρέπει να απλώνονται μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα και εφόσον δεν διαθέτουμε γήπεδο με χόρτο και τα οικονομικά έξοδα είναι ανέφικτο να μπορέσουμε να τα καλύψουμε, ορθώς επιλέγουμε να μείνουμε στην Β' κατηγορία.
Όταν η αρμόδιοι πράξουν το καθήκον τους, να φτιάξουν γήπεδο με χόρτο στον Μύτικα, είτε πρόκειται για την Γ.Γ. Αθλητισμού από την πλευρά του κεντρικού κράτους, είτε ο Δήμος Ξηρομέρου από την πλευρά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τότε μόνο θα υπάρχουν οι συνθήκες, να είναι βιώσιμη η άνοδος της ομάδας μας στην Α' κατηγορία.
Αυτή είναι η δική μας προσωπική γνώμη και μέχρι τότε πρέπει να προσπαθούμε να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο, η ψυχαγωγία, η κοινωνικοποίηση, η διέξοδος στον αθλητισμό, η ευγενής άμιλλα, με στόχο και πάλι το πρωτάθλημα, με λίγα λόγια.... το πραγματικό νόημα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που κάποιοι το ξεχνάνε και έχουν αναγάγει τα ποδοσφαιρικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα σε εμπόλεμη ζώνη και Μέση Ανατολή.

1 σχόλιο:

  1. Καλή επιτυχία στον Αλυζιακό και σε όλες ομάδες της Αλυζίας, πρώτα από όλα χωρίς στραυματισμούς για τα παιδιά. Καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.