Μεγάλη ''ανάσα'' για τους Αστακιώτες, η κατασκευή εσωτερικού δικτύου ύδρευσης (βίντεο).Άλλη μια δέσμευση της Δημοτικής Αρχής Ξηρομέρου, υλοποιείται. Επιτέλους, λύνεται το τεράστιο πρόβλημα της υδροδότησης, με την κατασκευή του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στον Αστακό. Ένα έργο προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ. Ένα σημαντικότατο έργο, που έχει σχέση με την υγεία και την ποιότητα ζωής των πολιτών. Με την ολοκλήρωση του, θα εξασφαλιστεί, πλήρη επάρκεια νερού άριστης ποιότητας.
Για το έργο αυτό το οποίο θα συμβάλει καταλυτικά στην ανάπτυξη του Αστακού και της ευρύτερης περιοχής, αναφέρθηκαν με δηλώσεις τους στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής ''Απόψεις'', ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κος Ερωτόκριτος Γαλούνης και ο Αντιδήμαρχος κος Λιβάνης, οι οποίοι μαζί και με τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κο Νίκο Καλλίσορα, παρακολουθούν καθημερινά την εξέλιξη του έργου.
3 σχόλια:

 1. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ :
  Με την ολοκλήρωση αυτού του συγκεκριμένου έργου θα τρέχει στις βρύσες πόσιμο και άφθονο καθαρό νερό ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ενα τεχνικό έργο ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους του Αστακού που συμβάλλει εν μέρει στην λύση ενός χρονίζοντος προβλήματος, δέν λύθηκε όμως οριστικά και όπως αφήνεται να εννοηθεί σκόπιμα ή μή και όπως δημαγωγικά προπαγανδίζει η δημοτική αρχή δήμου.
  Θέλει αρκετό χρόνο ακόμα και μέχρι να φτάσουμε στο σημείο εκείνο όπου σε όλες τις κοινότητες του δήμου μας ν' ανοίγει η βρύση και τρέχει άφθονο καθαρό νερό για τους ανθρώπους της τοπικής μας κοινωνιας.
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Επιτέλους, λύνεται το τεράστιο πρόβλημα της υδροδότησης, με την κατασκευή του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στον Αστακό.

  Θετικό το έργο, αλλά κανένα πρόβλημα δεν λύνεται και κρατήστε το αυτό. Κάποιοι παραπλανούν και λαϊκίζουν συνειδητά. Για να υπάρξει λύση στο πρόβλημα ύδρευσης του Αστακού απαιτούνται πολλά. Ας μην κοροϊδεύουν λοιπόν τον κόσμο προσπαθώντας να τον γελάσουν όπως συνηθίζεται προεκλογικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.