Η μηχανή του χρόνου: Η ομάδα του χωριού μας ο Αλυζιακός.


Δύο φωτογραφίες όχι πολύ παλιές σας παρουσιάζουμε σήμερα. Είναι αρχές της δεκαετίας του '90 και αφορούν την ομάδα του χωριού μας τον Αλυζιακό και συγκεκριμένα τις συνθέσεις δύο από τις πρώτες ομάδες του Αλυζιακού, από την στιγμή που τέλος της δεκαετίας του '80 η ομάδα μας δήλωσε συμμετοχή στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του Νομού μας.
Η ομάδα με την κόκκινη στολή πρέπει να είναι σε καλοκαιρινό τουρνουά, ενώ με την λευκή - μπλε από συμμετοχή σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.
Τις φωτογραφίες μας της έδωσε ο Κώστας Βουλιέρης, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ, τόσο για την παραχώρηση των συγκεκριμένων δύο φωτογραφιών, όπως και πολλών άλλων, τις οποίες θα σας τις παρουσιάσουμε σταδιακά.


1 σχόλιο:

  1. Μοναδικές αναμνήσεις από τα πρωτα παιχνίδια του Αλυζιακου. Στα γκολ όλοι κουβάρι και αυτονοητα όλοι πανηγυρισμό στον πάγκο στον προπονητή, το Νίκο τον Πολίτη. Ωραίες, αγνές στιγμές. Η γκολάρα του Κολαρμπου με τον Αετό (που είχε έναν τερματοφύλακα ιπτάμενο), ο Αντώνης ο Χατζαρας που έκανε πλάκα με τις άμυνες, ο Τακης ο Μπουλιερης με την θρυλική εμφάνιση στο Αιτωλικό, ο Στάθης ο Νταης που για να τον περάσεις έπρεπε να υπογράψεις αίτηση, ο Σωτήρης ο Νικακης, που έτρεχε ασταμάτητα, ο Λολος ο Μπάκας με τη θρυλική αποβολη στα Όχθια, ο Νίκος ο Γαπας που είχε μάθει απέξω όλα τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ, ο μπελιας ο γιατρός με την φόρμα κάτω από το σορτσάκι. Πολύ ωραία νεανικά χρόνια περασαμπ με τον αλυζιακο. Γι αυτό και συνεχίζουμε να τον αγαπαμε. Σκέφτομαι τώρα στιγμές από όλους τους παίκτες του Αλυζιακου. Τους αδικώ που δεν γράφω κάτι για όλους τους, αλλά θα βρω χρόνο να το κανω. Αντε καλή σεζόν και πάλι πρωταθλητές παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.