Σύλλογος Απανταχού Χοβολιοτών Αστακού: Ανοιχτή επιστολή στον δήμο Ξηρομέρου, για τα προβλήματα του Χοβολού.


Πηγή: http://xiromeronews.blogspot.com

Με το πρόγραμμα "Φιλόδημος" εξασφαλίζεται κονδύλι για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και γι' αυτό θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι με προηγούμενο έγγραφο μας και με αρ. πρωτ. 5611/27-6-2016, θέσαμε θέμα τον καθαρισμό των τριών ρεμάτων τις συνοικίας Χοβολιό, καθώς και την αντιστήριξη των δρόμων στο Εσχατολάγκαδο και στo ρέμα Κουνάδη.
Δεν έγινε τίποτα εδώ και 2 έτη και πλέον, παρότι τις υποσχέσεις σας, νιώθουμε την υποχρέωση να ξανά υποβάλουμε το αίτημα ευελπιστώντας στην υλοποίησή του. Επίσης με άλλο έγγραφο μας με αρ. πρωτ. 6544/20-0-2016 αναφερόμενοι στο πλύσιμο των κάδων, που ανοίγοντας να απωθήσουμε τα σκουπίδια, όλοι. σι δημότες κινδυνεύουμε από κρούσματα μόλυνσης, διότι έχει δημιουργηθεί εστία πολλών μικροβίων, στην θητεία αυτής της δημοτικής αρχής δεν έχουν πλυθεί ποτέ. Ειδικά τα καλοκαίρι τα σκουλήκια κάνουν πάρτι.
Ένα άλλο θέμα είναι η καθαριότητα των δρόμων στην συνοικία μας. Σας ρωτήσαμε κάποτε εάν οι δημότες του Χοβολιού πληρώνουν δημοτικά τέλη και μας είπατε «ναι». Απορία μας όμως είναι γιατί η δημοτική αρχή δεν έχει στείλει ποτέ εργαζόμενους να καθαρίσουν τους δρόμους και τους κοινόχρηστους χώρους, που γεμίζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα από κλαριά, μπουκάλια, χόρτα, χαρτιά.
Ελπίζουμε για όλα τα παραπάνω να μην γίνει και τώρα το ίδιο και παραπεμφθούν στις καλένδες. Εμείς όμως με την συνεργασία και την σοβαρότητα που μας διακρίνει, με τα έγγραφα μας θα επιμείνουμε για τη λύση τους. 

Με τιμή

Ο Πρόεδρος                       Η Γραμματέας 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.