Νίκος Θ. Μήτσης: Το ιστορικό της εποίκησης του Βραχωρίου (Αγρίνιο), Ναυπάκτου και Ξηρομέρου από τους Ηπειροσουλιώτες κατά το 1823 - 1845.


Το ιστορικό της εποίκησης του Βραχωρίου (Αγρίνιο), Ναυπάκτου και Ξηρομέρου από τους Ηπειροσουλιώτες  κατά το 1823 - 1845,  μας παρουσιάζει ο Νίκος Θεοδ. Μήτσης.
Μελετώντας υλικό από τα Γενικά Αρχεία του Κράτους (Γ.Α.Κ.), μας παρουσιάζει αναλυτικά, με στοιχεία και ντοκουμέντα, όλο το ιστορικό αυτής της υπόθεσης.
Νίκο σε ευχαριστούμε πολύ και πάντα να έχεις αυτή τη φλόγα και όρεξη να δημιουργείς και να μας στέλνεις τόσο αξιόλογα πράγματα.
Δείτε εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.