Άλλαξε η πρώτη λίστα των ονομάτων των 29 προσληφθέντων στα οκτάμηνα.


Μία μικρή τροποποίηση είχαμε στην πρώτη λίστα τοποθετήσεων των 29 προσληφθέντων εργαζομένων στα οκτάμηνα του Δήμου Ξηρομέρου, με ημερομηνία πρόσληψης 22.10.2018.
Τα ονόματα είναι τα ίδια, απλά αλλάχτηκε ένα όνομα και αφαιρέθηκε ένα άλλο, φανταζόμαστε για λόγους που συντρέχουν και έτσι η λίστα είναι πλέον με 28 ονόματα.
Επίσης αναμένουμε την τοποθέτηση και των επόμενων 34 εργαζομένων που υπολείπονται, από το σύνολο των 62 εργαζομένων που αθροιστικά προσλήφθηκαν στον Δήμο Ξηρομέρου.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο με τα 28 ονόματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.