Συμβασιοποιήθηκε το έργο του νέου κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μύτικα. Αναμένεται σύντομα η έναρξη των εργασιών.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Γίνεται γνωστό σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας και ιδιαίτερα της Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας, ότι την Δευτέρα 26/11/2018 υπεγράφη από το Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Γαλούνη Ερωτόκριτο και την Ανάδοχη Εταιρεία «Β. Βλασταράς Α.Τ.Ε.» η σύμβαση του έργου «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ» συνολικού Προϋπολογισμού 3.336.910,56 €.
Οι εργασίες του έργου αυτού θα ξεκινήσουν άμεσα και θα ολοκληρωθούν εντός 18 μηνών.

Από το Δήμο Ξηρομέρου

Δείτε την σύμβαση του έργου εδώ.

----------------------

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Όπως σας είχαμε ενημερώσει στις 19 Ιουλίου, που είχαμε την δημοπράτηση, το έργο έχει πάρει τον δρόμο του και μένει η ανακήρυξη του προσωρινού τότε μειοδότη ως οριστικού, να υπογραφεί η σύμβαση αφού περάσει πριν από τον προσυμβατικό έλεγχο (>500.000 €) και κατόπιν η έναρξη εργασιών.
Όλα αυτά έγιναν σε πολύ καλούς χρόνους και φυσιολογικά σήμερα ανακοινώνεται η υπογραφή της σύμβασης και πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα δούμε τις πρώτες εργασίες.
Αυτό που καθυστέρησε πολύ ήταν η δημοπρασία, κάτι για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει παλαιότερα, με τελευταία αναφορά μας σε αυτή την καθυστέρηση εδώ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.